Ασφάλεια αυτοκινήτου στο Αγρίνιο: Ασφαλιστείτε online οικονομικά και γρήγορα!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένα υποχρεωτικό έξοδο, για όλους τους οδηγούς οχημάτων. Όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα που φέρουν πινακίδες, θα πρέπει να έχουν κατ’ελάχιστο την ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων ή αλλιώς βασική ασφάλεια αυτοκινήτου.

Με τη βοήθεια των πιστοποιημένων συμβούλων του Asfaleies24.gr, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις φθηνότερες online ασφάλειες αυτοκινήτων στο Αγρίνιο!


Online ασφάλεια αυτοκινήτου στο Αγρίνιο

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να ασφαλιστείτε στο Αγρίνιο online, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά από την άνεση του σπιτιού σας, απλά έχοντας πρόσβαση στο διαδίκτυο από οποιαδήποτε συσκευή – υπολογιστή, tablet, κινητό!

Η διαδικασία είναι πιο εύκολη από ποτέ ενώ το όφελός σας μπορεί να αγγίξει ακόμα και το 40%!

Μέσα από την πλατφόρμα του Asfaleies24.gr, εξερευνήσαμε και βρήκαμε ενδεικτικές τιμές ασφάλισης, για τα πλέον δημοφιλή οχήματα της αγοράς για την περιοχή του Αγρινίου!

Τι τιμές να περιμένετε για ασφάλεια αυτοκινήτου στο Αγρίνιο

Οι τιμές στην ασφάλιση αυτοκινήτου εξαρτώνται από αρκετούς παράγοντες, όπως ενδεικτικά την ηλικία και τα έτη διπλώματος του οδηγού, τα στοιχεία του αυτοκινήτου όπως μάρκα, μοντέλο, κυβικά καθώς και την περιοχή που μένετε.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ασφάλεια αυτοκινήτου μέσω ίντερνετ θα έχει διαφορά στην κοστολόγηση, υπέρ σας,  απ΄ότι μια παραδοσιακή ασφάλιση, από τον τοπικό ασφαλιστή.

Αυτό συμβαίνει καθώς λόγω της σύγκρισης τιμών και καλύψεων σε αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες, μπορείτε να ανακαλύψετε αρκετά χαμηλές τιμές που πληρούν τις ανάγκες σας και να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα!

Σχετικά με την ασφάλεια αυτοκινήτου στο Αγρίνιο και τι να περιμένετε, μέσα από το Asfaleies24.gr βρήκαμε τα πιο δημοφιλή μοντέλα και τι ασφάλιστρα πληρώνουν, για ετήσια διάρκεια συμβολαίου!

Για μεγαλύτερη εξοικονόμηση, επιλέξαμε να συγκρίνουμε και να βρούμε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου 12μηνη καθώς η ετήσια ασφάλιση προσφέρει το μεγαλύτερο κέρδος για εσάς σε σχέση με μια μηνιαία, τρίμηνη ή εξάμηνη ασφάλιση.

Προσφορές που βρήκαμε στο Asfaleies24.gr κάνοντας σύγκριση τιμών:

  • Toyota Yaris 2014’ μοντέλο: Ετήσια ασφάλιστρα με μόλις 78,34€
  • Opel Corsa 2012’ μοντέλο: Ετήσια ασφάλιση με 80,36€
  • Grande Punto 2010’ μοντέλο: Ετήσια ασφάλιση με 90,76€
  • Renault Clio 2018’ μοντέλο: Ετήσια ασφάλιση με 80,36€

Σε κάθε περίπτωση οι τιμές ισχύουν αποκλειστικά για το Αγρίνιο, οδηγό 30 ετών και 13 έτη διπλώματος και απλή, βασική ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Τι καλύψεις να προσθέσετε στη βασική αστική ευθύνη

Αν θέλετε να τροποποιήσετε την ασφάλισή σας και να τη φέρετε στα μέτρα σας, μπορείτε να προσθέσετε εξτρά καλύψεις στη βασική ασφάλιση έτσι ώστε να καλύπτει τις δικές σας ανάγκες!

Οι καλύψεις που σας προτείνουμε να προσθέσετε είναι η κάλυψη μερικής/ολικής κλοπής, τα φυσικά φαινόμενα καθώς και η ασφάλεια πυρός.

Ειδικά η ασφάλεια αυτοκινήτου για φυσικά φαινόμενα είναι απαραίτητη τα τελευταία χρόνια, καθώς βλέπουμε όλο και περισσότερο ακραία φαινόμενα όπως μεγάλες καταιγίδες, νεροποντές, χαλάζι, πλημμυρισμένους δρόμους και αυτοκίνητα που παρασέρνονται εξαιτίας του μεγάλου όγκου νερού, κ.α.

Με την κάλυψη αυτοκινήτου για φυσικά φαινόμενα έχετε μια μεγάλη προστασία έναντι των ακραίων περιπτώσεων.

Ποια η διαδικασία ασφάλισης online

Η διαδικασία ασφάλισης online είναι πολύ εύκολη! Επισκέπτεστε το Asfaleies24.gr, εισάγετε τα βασικά προσωπικά σας στοιχεία όπως και στοιχεία οχήματος και μέσα σε 1 λεπτό έχετε τις τελικές τιμές ασφάλισης, από περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρείες!

Έπειτα μπορείτε να διαμορφώσετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο προσθέτοντας ή αφαιρώντας καλύψεις έτσι ώστε να έρθει ακριβώς στις δικές σας ανάγκες.

Τέλος, πληρώνετε online με κάρτα ή τραπεζική πληρωμή Dias Debit και λαμβάνετε άμεσα στο email σας το έγκυρο και ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο!

Πλέον, τόσο εύκολα, γρήγορα αλλά πάνω απ’όλα οικονομικά μπορείτε να αποκτήσετε ασφάλεια αυτοκινήτου στο Αγρίνιο και να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα!

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο ασφάλεια αυτοκινήτου