ΕργασίαΡοή Ειδήσεων

ΑΣΕΠ: 6.500 θέσεις εργασίας στο Δημόσιο μέσω γραπτού διαγωνισμού-που θα γίνουν οι προσλήψεις

Σε τελικό στάδιο επεξεργασίας η πρόσκληση του ΑΣΕΠ 2Γ2022 που αφορά τον γραπτό διαγωνισμό για 6.500 θέσεις μονίμων στο Δημόσιο.
Η προκήρυξη είναι σχεδόν έτοιμη να σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση ενώ στα μέσα του μήνα αναμένεται να βγει το ΦΕΚ και τον Δεκέμβριο να ξεκινήσουν οι αιτήσεις.

Οι φορείς που είναι ψηλά στη λίστα για την απορρόφηση προσωπικού είναι δήμοι, περιφέρειες, νοσοκομεία, σχολεία, ασφαλιστικ΄α ταμεία και υπουργεία.


Στον νέο διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ειδικότητες του Δημοσίου από τις εκπαιδευτικές βαθμίδες της ΠΕ και της ΤΕ ακόμα και εκπαιδευτικό προσωπικό και νοσηλευτές.

Από τη λίστα των επιτυχόντων θα προκύψει μια δεξαμενή υποψηφίων από όπου θα μπορούν οι δημόσιοι φορείς να αντλούν προσωπικό όταν το χρειάζονται, χωρίς τις χρονοβόρες διαδικασίες της έκδοσης προκήρυξης μέσω ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με τον ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων που δημοσιεύεται κάθε Σεπτέμβριο για το 2023 υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν έως και 6500 διορισμοί δεδομένου ότι έχουν ήδη προγραμματιστεί και άλλοι διαγωνισμοί που έχουν εγκριθεί αλλά εκκρεμούν και από το 2022 διορισμοί από προκηρύξεις που αναμένονται τα οριστικά αποτελέσματα.

dikaiologitika.gr

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pistiolas omilia 1000x563 (1) Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button