ΕργασίαΡοή Ειδήσεων

ΑΣΕΠ-3Κ: Έρχεται 6ος γύρος ελέγχου – Τον Απρίλιο τα οριστικά αποτελέσματα

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 5ος γύρος ελέγχου των αιτήσεων της προκήρυξης 3Κ/2018, ο οποίος σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά την ολοκλήρωση του 5ου γύρου, θα εκδοθούν αποφάσεις από τους αρμόδιους διευθυντές των τμημάτων της Ανεξάρτητης Αρχής προκειμένου να οριστεί ο νέος αριθμός των θέσεων υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις για την κάλυψη των συνολικά 8.166 μόνιμων θέσεων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Ωστόσο σύμφωνα με πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής, μετά την ολοκλήρωση του 5ου γύρου θα ακολουθήσει και 6ος γύρος ελέγχου που θα ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών.

Αυτά πρακτικά σημαίνει ότι η έκδοση των οριστικών πινάκων μετατίθενται για τον Απρίλιο, αφού πλέον το ορόσημο της 31ης Μαρτίου φαίνεται ότι απομακρύνεται οριστικά. Ο 5ος γύρος δεν ήταν και ο τελικός αφού θα χρειαστεί μια ακόμα φορά τα στελέχη του ΑΣΕΠ να αναζητήσουν επιτυχόντες μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος που περνά από «κόσκινο» τις αιτήσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι στο τελευταίο ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, πηγές του ΑΣΕΠ δήλωναν σχετικά με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων συγκρατημένα αισιόδοξες για έκδοση των αποτελεσμάτων εντός του Μαρτίου και σημείωναν ότι «πρέπει να περιμένουμε την ολοκλήρωση του 5ου γύρου ελέγχου για να μιλήσουμε με απόλυτη σιγουριά».

Πλέον, όμως, παραπέμπουν σε νέο γύρου ελέγχου και μεταθέτουν οριστικά και αμετάκλητα την έκδοση των αποτελεσμάτων για τον Απρίλιο.

aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button