Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

ΑΣΕΕΔ: Σε σεμινάριο «Bleeding control» οι Έφεδροι του Αγρινίου

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν το σχολείο-σεμινάριο “Bleeding Control” ( Έλεγχος Αιμορραγίας) μέλη του ΑΣΕΕΔ

Οι εθελοντές Έφεδροι του Αγρινίου έδωσαν το «παρών» το περασμένο Σαββατοκύριακο (4-5/3) στη δράση εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους σε Α’ βοήθειες.


Η ανακοίνωση:

«Το Σαββατοκύριακο 4-5/3/2023 ο Α.Σ.Ε.Ε.Δ. ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχολείο-σεμινάριο “Bleeding Control” ( Έλεγχος Αιμορραγίας) . Ως ενεργοί πολίτες-οπλίτες οι εθελοντές Έφεδροι του Α.Σ.Ε.Ε.Δ. έδωσαν το παρών σε αυτή τη δράση εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους σε Α’ βοήθειες με τους επιτυχόντες να πιστοποιούνται από τους εξιδικευμένους εκπαιδευτές.

Στο κλειστό αυτό σεμινάριο μαζί τους συμμετείχαν επιλεκτικά και καλεσμένοι του Α.Σ.Ε.Ε.Δ. απο την Ελληνική Αστυνομία, τις Ενοπλες Δυνάμεις (2/39 ΣΕ) το Ε.Κ.Α.Β. την Ε.Ο.Ε.Δ. Μεσολογγίου το Σκοπευτικό Σύλλογο Αγρινίου την Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Αχαΐας και Εφέδρους από την Ήπειρο.

Θερμές ευχαριστίες στην Πανελλήνια Ένωση Εφέδρων Υπαξιωματικών Οπλιτών (Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο.) στον αδερφό σύνδεσμο που ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιθυμία μας για το σεμινάριο στέλνοντας μας αφιλοκερδώς τους δύο άρτια καταρτισμένους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές κ. Μπαγιάτη και κ. Τάσσιο. Θα ευχαριστήσουμε επίσης τον πολιτιστικό σύλλογο Παναιτωλίου ΚΑΠΡΆΛΟΣ για την διάθεση της μεγάλης αίθουσας καθώς και τον κ. Γαλαζούλα για τον στεγασμένο χώρο στο ελαιοτριβείο του».

efedroi (1)

efedroi (2)

efedroi (3)

efedroi (4)

efedroi (5)

efedroi (6)

efedroi (7)

efedroi (8)

efedroi (9)

efedroi (10)

efedroi (11)

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button