Άποψη

Άρθρο-παρέμβαση για την οικονομική διαχείριση του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

epi-triantakonstantisΓράφει ο: Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

                        Αγαπητοί Αναγνώστες

Για άλλη μια φορά τονίζω. Η κριτική δεν αφορά ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. Η κριτική αφορά πολιτικές που επηρεάζουν τη ζωή μας.  Είμαι αρκετά έμπειρος στη πολιτική. Στη προσπάθεια μερικών τη πολιτική αντιπαράθεση , το Δημοκρατικό διάλογο με στοιχεία και επιχειρήματα να τη μετατρέψουν σε προσωπική αντιδικία , τους πληροφορώ  για μια ακόμη φορά ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΚΡΟΥΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ.

Πριν από όλα  ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ  πολιτικά κάθε αρμόδιο γιατί ακόμα δεν έχει έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου  ο προϋπολογισμός του 2017. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Παρά όλα αυτά απευθείας αναθέσεις ( καύσιμα), δαπάνες με κωδικούς του προϋπολογισμού έχουν δεσμευτεί, χρηματικά εντάλματα πληρωμής χρήσης 2017 έχουν κοπεί.

Καταγγέλλω  πολιτικά την Μείζονα  Αντιπολίτευση που ούτε καν μια ερώτηση δεν έκανε για το θέμα αυτό,  που είναι πολύ σοβαρό.

                                                 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1

Συγχαίρω τους  Τοπικούς    συμβούλους της ΔΕ Κατούνας κ Καλογιάννη Παναγιώτη και κ Στούπα Γιάννη που έδωσαν  πολιτική μάχη για να τους δοθεί  ο λόγος από το Πρόεδρο κ Μπαλατσούρα . Οι Τοπικοί Σύμβουλοι ενημέρωσαν το ΔΣ για την ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Κατούνας  για ανάκληση της προκλητικής και άδικης απόφασης του ΔΣ για αύξηση της τιμής του νερού  40%. Από τη πρώτη στιγμή της συνεδρίασης άρχισε ο Αντιδημοκρατικός κατήφορος του Προέδρου κ Μπαλατσούρα. Τη Τετάρτη 8-2-2017  θα δημοσιευτεί άρθρο δικό μου για την ύδρευση.

                                                              ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2

Εκτός ημερήσιας διάταξης έφερε ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας  και Ανάπτυξης  κ Αποστολάκης Παντελής  προς συζήτηση και ψήφιση  το Προϋπολογισμό του Κέντρου Μέριμνας οικονομικού έτους 2017 .

Η απόφαση του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας πάρθηκε την 8-1-2017 με παρόντες το κ Παντελή Αποστολάκη, τη κ Πανταζή Παναγιώτα , το κ  Τραυλό Σωτήριο  και τη κ Μπουμπούλη Αφροδίτη. Απόντες ο κ  Γερωκοστόπουλος, η κ  Αντωνίου-Αντωνάκη Ρομπίνη  και ο κ Κουτιβής.  Δηλαδή 4 παρόντες και 3 παρόντες. Η κ Μπουμπούλη Αφροδίτη μειοψήφισε. Ο προϋπολογισμός του Κέντρου Μέριμνας πήρε 3 θετικές ψήφους , 1 αρνητική, και 3 απουσίαζαν. !!!!!!   ΑΔΑ Ω1Ε7ΟΛΧΖ-ΟΕ5.  Το ποσό για το έτος 2017 είναι 1.157.405,00 ευρώ. Πολύ μεγάλο ποσό.

Με το ίδιο τρόπο (με άλλα πρόσωπα παρόντα ή απόντα) είναι πολύς καιρός  ( πολύ πριν κάνω τη καταγγελία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση) που καλώ το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους  να ερευνήσουν πως παίρνονται και τι είδους αποφάσεις στο ΔΣ του Κέντρου  Μέριμνας.   Το τι έπραξαν δεν γνωρίζω. Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου κ Αποστολάκης όφειλε  να πάει την απόφαση για το προϋπολογισμό  στο Πρόεδρο του ΔΣ για να γραφεί ως θέμα ημερησίας διάταξης στο ΔΣ. Το πότε τι πήγε δεν γνωρίζω. Αν τη πήγε έγκαιρα πολιτική ευθύνη έχει ο Πρόεδρος του ΔΣ κ Μπαλατσούρας  , αν δεν τη πήγε έγκαιρα τότε έχει  πολιτική ευθύνη ο ίδιος.

Είναι πολιτικά απαράδεκτο θέμα όπως   ο προϋπολογισμός Κέντρου ύψους 1.158.405,00 να συζητείται εκτός ημερήσιας διάταξης. Ο λόγος είναι απλός. Οι Δημοτικοί σύμβουλοι δεν προλαβαίνουν να τον μελετήσουν και να τοποθετηθούν υπεύθυνα. Υπεύθυνη κουβέντα για το  προϋπολογισμό δεν έγινε. Ούτε καν διαβάστηκε μέσα στο ΔΣ.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Λιάπης ως όφειλε ρώτησε να πληροφορηθεί για τη παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των δύο Δημοτικών Συμβούλων της κ Πανταζή και του κ  Τραυλού και ανάφερε το όνομα μου ότι έκανα την καταγγελία.

 Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης Γεώργιος είπε ότι λόγω απειρίας!!!!! ψήφισαν για χρήματα παρότι είχαν κώλυμα.

Δήμαρχε κ Αποστολάκη  ακόμη και στις χώρες του τρίτου κόσμου γνωρίζουν και οι πέτρες για αυτό το κώλυμα. Ακόμη και μέλος του πενταμελούς συμβουλίου ή  και δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών δεν συμμετέχει σε συζήτηση και στη ψήφιση θέματος που τον αφορά.

Ο Πρόεδρος κ Παντελής Αποστολάκης   όφειλε να τους ενημερώσει τι ορίζει ο νόμος . Οι ίδιοι  όφειλαν να το γνωρίζουν. Τούτο δεν έγινε και έχουν τεράστια πολιτική ευθύνη . Το νομικό μέρος θα το εξετάσουν οι αρμόδιοι του Πειθαρχικού Συμβουλίου των ΟΤΑ που έχουν παραπεμφθεί.

Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης  έπλεξε το εγκώμιο στο τρόπο διαχείρισης του Δημοσίου χρήματος στο Κέντρο Μέριμνας. Σε λίγο θα βρεθεί μπροστά από πολλές εκπλήξεις.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου   έκανε απολογισμό του έργου του Κέντρου Μέριμνας. Είπε ότι ψήφισαν λόγω απειρίας. Για τη δική του ευθύνη που όφειλε να μην τους επιτρέψει να μετέχουν στη συζήτηση των θεμάτων και να ψηφίσουν  δεν είπε κουβέντα.

Έκανε κριτική σε πράξεις μου μη τολμώντας να αναφέρει το όνομα  μου άμεσα.  Βέβαια έλεγε ο ανώνυμος τρελός του χωριού.  Αγαπητοί Αναγνώστες παρακαλώ βγάλτε τα συμπεράσματα σας. 

Δήμαρχε κ Αποστολάκη  και Πρόεδρε του Κέντρου  Μέριμνας  υπηρετώ τη  Δημόσια Διοίκηση 28 χρόνια , από τα οποία 15 χρόνια ήμουν  υπεύθυνος  και για τα οικονομικά. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Υπάρχει η  δεδομένη παραπομπή των δύο Δημοτικών Συμβούλων στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ.

Για τα  άλλα σας λέω ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.  ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ και   ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Στη συνέχεια  πήρε το λόγο ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Κασόλας Αθανάσιος . Είπε ότι<< η κ Πανταζή και ο κ Τραυλός είναι από το χωριό μου.  Τους ξέρω.  Είναι καλά παιδιά και δεν έχουν  ανάγκη τα χρήματα αυτά>>.   Η μπάλα στην εξέδρα. Γιατί άραγε;  Θα φανεί στο μέλλον.

Ξεχάσατε όμως κ Κασόλα να ενημερώσετε το ΔΣ  και τους Δημότες για τα 400.000 ευρώ χρέος που αφήσετε ως Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ,  όπως δήλωσε ο νυν Πρόεδρος κ Κατσαμπίρης σε συνέντευξη του. Τι ακριβώς αφορά αυτό το χρέος κ Κασόλα;

Ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης για το θέμα της παραπομπής  δεν είπε τίποτε. Γιατί άραγε;  Καραμπινάτη, ομολογημένη παρατυπία, παραπομπή στο πειθαρχικό έχουμε συνάδελφε κ Φερεντίνο.

 Οφείλετε εσείς  και οι άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  να τα  είχατε βρει  και να τα καταγγείλετε και όχι ένας απλός πολίτης. Τι σας συγκρατεί κ Φερεντίνο;

Λίγο πριν γίνει η ψηφοφορία ζήτησα το λόγο από το Πρόεδρο του ΔΣ κ Μπαλαστούρα.

Τριαντακωνσταντής:    << Πρόεδρε ζητώ το λόγο>> ( Είχε αναφερθεί το όνομα μου, είχε γίνει κριτική στις πράξεις μου)

Ο  Πρόεδρος  του ΔΣ κ Μπαλατσούρας είπε τότε:  <<  Έλα μωρέ, που θα δώσω το λόγο σε σένα>>  Θαυμάστε ύφος αιρετού.

ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ : κ Δήμαρχε να τον χαίρεστε.

Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι : ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. Αγαπητοί αναγνώστες βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Η Αντιδήμαρχος κ Πανταζή και ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας κ Τραυλός  ούτε μια συγγνώμη  από τους συναδέλφους τους αλλά κυρίως τους Δημότες δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να πουν. Αγαπητοί αναγνώστες βγάλτε τα συμπεράσματα  σας.

Ερωτώ τη κ Πανταζή πόσα χρήματα συνολικά από το 1-9-2014 μέχρι σήμερα εισέπραξε από το Κέντρο Μέριμνας και το Δήμο  η επιχείρηση ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε;

Υπενθυμίζω στη κ Πανταζή στη μήνυση που θα μου κάνει , να μην ξεχάσει να προτείνει ως μάρτυρα κατηγορίας μου τον Αντιδήμαρχο κ Πάντα που την παρότρυνε μέσα στο ΔΣ να μου κάνει μήνυση.

Ερωτώ το κ Τραυλό πόσα χρήματα συνολικά από το 1-9-2014 μέχρι σήμερα εισέπραξε από το Κέντρο Μέριμνας και το Δήμο  η επιχείρηση του;

Έγινε η ψηφοφορία και κατά πλειοψηφία ( υπέρ ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας)  ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2017 για το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης.

Καταγγέλλω τον Αντιδημοκρατικό κατήφορο του Προέδρου του ΔΣ κ Μπαλατσούρα. Έχω παρακολουθήσει σε 17 διαφορετικές πόλεις ανά την επικράτεια εκατοντάδες συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων. Ομολογώ μετά λύπης μου, ότι πιο ανεπαρκή πολιτικά Πρόεδρο ΔΣ δεν έχω συναντήσει. Επί των ημερών του οι πιο πολλές  συνεδριάσεις του ΔΣ  ήταν πολύ κάτω από το μέσο όρο σε ποιότητα.

Είμαι βέβαιος ότι με τις επικείμενες αλλαγές θα αντικατασταθεί.

Βέβαια τεράστια πολιτική ευθύνη έχει και ο πολιτικά ανίσχυρος Δήμαρχος κ Αποστολάκης. Αν  δεν είσαστε πολιτικά ανίσχυρος κ Αποστολάκης θα τον είχατε απομακρύνει από τη θέση του προ πολλού.

Ερωτώ  και τονίζω.

  • Δήμαρχε κ Αποστολάκη από απειρία  ποίου ή ποιών ,  ο αδελφός της συζύγου σας  κ Τζεφριός Γεράσιμος (τον οποίο δεν γνωρίζω ούτε στην όψη)   τόσο  από το Κέντρο Μέριμνας όσο και από Δήμο πήρε το τεράστιο και προκλητικό  ποσό με απευθείας αναθέσεις  από 1-9-2014 μέχρι σήμερα; Έχετε το πολιτικό θάρρος να το ανακοινώσετε.

 Ένας από τους λόγους που σας αποκαλώ πολιτικά ανίσχυρο είναι αυτός. Δεν έχετε το πολιτικό ανάστημα να αντικαταστήσετε τη κ Πανταζή και το κ Τραυλό  γιατί ο δικός σας συγγενής πήρε χρήματα. Αυτή ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Αγαπητοί αναγνώστες τη γνωστή παροιμία με το ψάρι τη γνωρίζετε. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

  • Έχετε το πολιτικό ανάστημα Δήμαρχε κ Αποστολάκη να ανακοινώσετε πόσα χρήματα με απευθείας αναθέσεις από 1-9-2014 μέχρι σήμερα πήγαν σε Δημοτικούς Συμβούλους ή Τοπικούς Συμβούλους , σε συγγενείς τους, σε κουμπάρους τους, σε υποψηφίους του συνδυασμού σας; Αν όχι ας τα ανακοινώσει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Στούπας Θεόδωρος. Έχει το πολιτικό ανάστημα;
  • Μπορείτε Δήμαρχε κ Αποστολάκη, Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ Στούπα Θεόδωρε και Πρόεδρε του Κέντρου Μέριμνας κ Παντελή Αποστολάκη    να ενημερώστε το ΔΣ και  τους Δημότες ότι ουδείς  Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου ή τοπικός Σύμβουλος   έλαβε πάνω από 5.000 ευρώ ετησίως  από 1-9-2014 μέχρι σήμερα;

Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ Φερεντίνο  και όλοι οι άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχετε το λόγο. Εδώ υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά.

ΘΑ ΤΗΝ  ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ;  ΘΑ  κάνετε τον έλεγχο που έχετε υποχρέωση; Θα  ΔΟΥΜΕ.

  • Δήμαρχε κ Αποστολάκη, Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ Στούπα Θεόδωρε ,   Πρόεδρε του Κέντρου Μέριμνας κ Αποστολάκη Παντελή   από απειρία ποιών ,  πολύ λίγοι  τον αριθμό  συγκεκριμένοι εργολάβοι και προμηθευτές έχουν λάβει επί των ημερών σας  τεράστια χρηματικά ποσά;  Μιλώ για πολύ λίγους εργολάβους και προμηθευτές που από 1-9-2014 μέχρι σήμερα εισέπραξαν περίπου 1.5000.000 ευρώ.!!!!!!!!

Με πανάκριβες απευθείας αναθέσεις γίνεται κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος  αντί να κάνετε ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.

Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ Φερεντίνο  και όλοι οι άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχετε το λόγο. Εδώ υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά.

ΘΑ ΤΗΝ  ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ;  ΘΑ  κάνετε τον έλεγχο που έχετε υποχρέωση; Θα  ΔΟΥΜΕ.

  • Δήμαρχε κ Αποστολάκη, Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ Στούπα και Πρόεδρε του

Κέντρου Μέριμνας      οι προμηθευτές και οι εργολάβοι του Αγρινίου, της Λευκάδας που έχουν εισπράξει τεράστια χρηματικά ποσά πως συμβάλουν στη τόνωση της τοπικής  Δημοτικής αγοράς; Πόσα έχουν εισπράξει αυτοί  και για ποιες υπηρεσίες;

  • Πρόεδρε του Κέντρου Μέριμνας κ Αποστολάκη Παντελή    γιατί στην αίτηση μου από 31 Οκτωβρίου 2016 δεν έχετε απαντήσει ακόμη; Το αίτημα μου  για ενημέρωση είναι απλό. Διαθέτει ναι ή όχι το Κέντρο Μέριμνας Οικονομική υπηρεσία, ποιοι την αποτελούν ,ποιος προΐσταται, πως προσελήφθησαν και ποιες οι αμοιβές τους.

Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης  κ Φερεντίνιο και όλοι οι άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχετε το λόγο. Εδώ υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά. Ελέγξτε εσείς τι συμβαίνει.

 

                                                                   ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3

Ανάφερε ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης ότι παρέλαβε χρέος προς τη ΔΕΗ από τον αποτυχημένο πρώην Δήμαρχο κ Σολδάτο το ποσό των 800.000 ευρώ  !!!!!!! που πληρώθηκε από το Δήμο μέχρι το περασμένο Οκτώβριο  Τα υπόλοιπα 2.200.000 ευρώ χρέους κατά το κ Αποστολάκη πότε θα τα  μάθουμε;

 Τα άλλα 3.000.000 ευρώ απαιτήσεων  προς το Δήμο της περιόδου με Δήμαρχο το κ Σολδάτο ,   κατά το κ Αποστολάκη  από δικαστικές αποφάσεις  τι αφορούν; 

Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης σε συνέντευξη του δήλωσε ότι στη πώληση και αγορά του χωραφιού στη Κατούνα υπήρξε πιθανή μεθόδευση. Προχθές το πήγε ακόμα παρακάτω και μίλησε για αμαρτωλό βιολογικό καθαρισμό της Κατούνας. Προφανώς μιλούσε για την αγορά ή μήπως για κάτι άλλο;

Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης  κ Φερεντίνο  αυτά τα νούμερα είναι αληθή; Εσείς είπατε  σε συνέντευξη σας ότι παραδώσατε πλεόνασμα 210.000 ευρώ. Αντιλαμβάνεστε  προφανώς την αναντιστοιχία.

 Συνάδελφε κ Φερεντίνο σας ρωτώ  ευθέως  και επιβάλλετε να απαντήσετε δημόσια μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

  • Είσαστε παρών στη παράδοση-παραλαβή του Δήμου την 1-9-2014. ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

 

  • ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗ ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ στη πώληση-αγορά του χωραφιού   στη Κατούνα που λέει ο κ Δήμαρχος  ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

  

Τα δύο θέματα αυτά πρέπει να απαντηθούν.   Διαφορετικά ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης έχει εσάς και τη παράταξη σας σε πολιτική ομηρεία.   Άμεση συνέπεια είναι να μην παίζετε σωστά το Θεσμικό σας ρόλο. Αυτό είναι μείζον πρόβλημα για τη Δημοκρατία  και τη προάσπιση του Θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Είναι τεράστιο  πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου.

                         Αγαπητοί Αναγνώστες

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της  Δευτέρας 30-1-2017 αποτελεί πολιτικό Βατερλό του Δημάρχου κ Αποστολάκη και της Δημοτικής του ομάδας. Το μήνυμα που εκπέμπει  ο κ Δήμαρχος  στη κοινωνία είναι .

Μπορεί όποιος μπορεί από τη Δημοτική του ομάδα να παρατυπεί  , αν ανακαλυφτεί επιστρέφει τα χρήματα πίσω στο Δήμο ή στο Κέντρο Μέριμνας και ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.

Κατά τη πολιτική μου εκτίμηση  ήρθε το πολιτικό τέλος του Δημάρχου κ Αποστολάκη.  Η στάση του στο συγκεκριμένο θέμα , τα χρηματικά ποσά που έλαβαν κάποιοι σε 2,5 χρόνια  είναι τεράστια  και προκλητικά σε σχέση με τη φτώχια και την ανέχεια της κοινωνίας.  Η έλλειψη έργου είναι ορατή παντού μέσα στο Δήμο. Αυτά και άλλα πολλά που θα έρθουν στη δημοσιότητα θα γυρίσουν μπούμερανγκ  στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τη Δημοτική του ομάδα.

 

Το μόνο που ενδιαφέρει το Δήμαρχο κ Αποστολάκη είναι η επανεκλογή του την οποία προετοιμάζει επιμελώς από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του

Αντί να ασχολείται με τα προβλήματα των Δημοτών, την ανάπτυξη του τόπου,  δεν χάνει ευκαιρία μέσα και έξω από το Δημοτικό  Συμβούλιο να εκφράζει αυτό το στόχο του.

Καλώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Ο κόσμος βοά.

Καλώ τους Δημότες να αφήσουν το καναπέ της τηλεόρασης και να ασχοληθούν με τα προβλήματα του Δήμου που είναι τα δικά τους προβλήματα. Τρίβει τα χέρια του από χαρά ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης,  όσο  δεν συμμετέχετε.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close