Άρτα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον 29χρονο που σκοτώθηκε στο εργοστάσιο της «Ήπειρος»

Από ηλεκτροπληξία σκοτώθηκε ο 29χρονος εργάτης Χρήστος Ζορμπάς στο εργοστάσιο «Ήπειρος», το Σάββατο 6 Ιούνη, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρο Άρτας Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας διενεργήθη νεκροψία νεκροτομή στον άτυχο νεαρό από τον ιατροδικαστή κ.Γεώργιο Σιώζιο και ως αιτία θανάτου ανεφέρεται η ηλεκτροπληξία.

Η είδηση για το χαμό του άτυχου νέου σόκαρε και σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία. Χθες Κυριακή ,το Εργατικό Κέντρο,πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το εργοστάσιο και σήμερα Δευτέρα προχώρησε και σε στάση εργασίας από τις 6 έως τις 8 το πρωί και νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το εργοστάσιο της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΒΕΕ.


Η ανακοίνωση της εταιρίας «Ήπειρος»

Η εταιρεία ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ ανακοίνωσε σήμερα με βαθιά θλίψη τον αδόκητο θάνατο από ατύχημα ενός νέου εργαζόμενου του εργοστασίου της, στον Αμμότοπο Άρτας, κατά τη διάρκεια της εργασίας του, ως ηλεκτρολόγος βάρδιας, το Σάββατο 6 Ιουνίου, 2020.

«Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εργαζόμενου. Παράλληλα, συνεργάζεται με τις Αρχές στην έρευνα που θα αναδείξει τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Πηγή: epirusgate.blogspot.com

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: 29χρονος Αρτα Εργατικό Κέντρο Συγκέντρωση