ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Video: Η εκδήλωση της ΑΡ.ΠΑ. στη Δυτική Ελλάδα για τις εξορύξεις υδρογονανθράκων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Αριστερή Παρέμβαση- Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, με θέμα “Το περιβάλλον στη δίνη της καπιταλιστική κρίσης: Εξορύξεις Υδρογονανθράκων και η απάντηση του κινήματος”.

Στη ενδιαφέρουσα συζήτηση που φιλοξένησε το Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στη Πάτρα, παρευρέθηκαν “αγωνιστές και αγωνίστριες από όλη την Αχαΐα, μέλη φοιτητικών συλλόγων και εργατικών σωματείων< σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.

“Η εκδήλωση αυτή αποτελεί ένα πρώτο βήμα για να ανοίξει η συζήτηση στη τοπική κοινωνία για το ζήτημα των εξορύξεων υδρογονανθράκων, για να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη ενός μεγάλου κινήματος που θα πει ΟΧΙ στις εξορύξεις και στη βάρβαρη καταλήστευση του περιβάλλοντος που προωθεί η αντιδραστική αναπτυξιακή πολιτική κυβερνήσεων-ΕΕ-Κεφαλαίου” ανέφερε στην σύντομη εναρκτήρια ομιλία του ο Χρήστος Κοσίνας περιφερειακός σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση-Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο ο Σωτήρης Λιαμπότης, μέλος της πρωτοβουλίας Θεσπρωτίας ενάντια στις εξορύξεις καθώς και ο Αλέξης Κούρτης, μέλος της πρωτοβουλίας Αθήνας ενάντια στις εξορύξεις.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στα βίντεο που ακολουθούν.

Σύντομο άνοιγμα της εκδήλωσης εκ μέρους του Χρήστου Κοσίνα:

Η ομιλία του Σωτήρη Λιαμπότη

Η ομιλία του Αλέξη Κούρτη

Η ομιλία του Χρήστου Κοσίνα

Παρέμβαση από τον Βασίλη Κακαρούμπα

Περισσότερα εδώ: http://arpa-de.blogspot.com/2019/10/video.html

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close