ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Άρης: Ξεκινά με -6 το πρωτάθλημα, απορρίφθηκε η έφεση για την υπόθεση Λάσκοφ

Σοκ στον Άρη καθώς η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να επιβάλει ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει για την υπόθεση Λάσκοφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Εφέσεων δεν έκανε δεκτή αυτή των «κίτρινων» για την υπόθεση Λάσκοφ με αποτέλεσμα να τιμωρείται η ομάδα της Θεσσαλονίκης με αφαίρεση έξι βαθμών από τη νέα Σούπερ Λίγκα, μία ποινή που είχε επιβάλει η Επιτροπή Δεοντολογίας για την υπόθεση πλατογραφίας στο συμβόλαιο του Μπόρτσε Λάσκοφ.


Η συγκεκριμένη αφαίρεση βαθμών θα έχει ισχύ στο πρωτάθλημα της Super League που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Απορρίπτει την από 14-7-2021 και με αριθμό πρωτοκόλλου εισερχομένων ΕΠΟ 15145/14-7-2021 έφεση 1) της ΠΑΕ Άρης και 2) του Θεοδώρου Καρυπίδη του Ανέστη, εναντίον της απόφασης με τον αριθμό 6/12-7-2021 της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ (Δικαστικό Τμήμα).

Διατάσσει την κατάπτωση υπέρ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του παραβόλου που κατέβαλαν οι εκκαλούντες κατά την άσκηση της έφεσής τους.

Απορρίπτει το επικουρικά υποβαλλόμενο αίτημα των εκκαλούντων, με το οποίο ζητείται να διαταχθεί, σε περίπτωση διατήρησης της ισχύος της εκκαλούμενης απόφασης, η αφαίρεση των έξι βαθμών που επιβλήθηκε στην εκκαλούσα με την απόφαση εκείνη, από το βαθμολογικό πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Γίνεται μνεία ότι κατά της απόφασης αυτής χωρεί προσφυγή ενώπιον του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (Court of Arbitration for Sport – CAS) που έχει την έδρα του στη Λωζάννη της Ελβετίας (άρθρο 88 του Κώδικα Δεοντολογίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, άρθρο 60 παρ. 3 του Κωδικοποιημένου Καταστατικού της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και άρθρο 5 παρ. 5 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας).

Πηγή: titormosnet.gr

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button