Άρης: Επιστρέφει ο Ματαρίτα με Παναιτωλικό

Ο Κοσταρικανός αριστερός μπακ εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για την κυριακάτικη (24/9) αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη αναμένεται να κάνει στο κυριακάτικο (24/9) εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Ρόναλντ Ματαρίτα.


Ο Κοσταρικανός αμυντικός εξέτισε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την τέταρτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του που «κουβαλούσε» από το ουκρανικό πρωτάθλημα και την Ντνίπρο.

Ο ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Άρη, στη συνέχεια, όμως, έμεινε αναγκαστικά εκτός. Τελευταία του συμμετοχή ήταν στο παιχνίδι ρεβάνς (17/8) με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ματαρίτα, βέβαια, κλήθηκε στο διάστημα αυτό στην εθνική ομάδα της χώρας του και αγωνίστηκε βασικός σε δυο φιλικά παιχνίδια. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι ο Άκης Μάντζιος θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, στο κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό.

to10.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αρης Ματαρίτα Παναιτωλικός