Αθλητισμός

Άρης Αιτωλικού: Απογοήτευση…

spo-synelefsi-arisΜεγάλη απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη Αιτωλικού και ειδικότερα αυτών της Αθηνάς , όσον αφορά για την προσέλευση που είχε η γενική συνέλευση που ήταν να πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί στην Αθήνα.

Λεμέ ότι ήταν να πραγματοποιηθεί γιατί ναι μεν, πέντε άτομα από την διοίκηση του συλλόγου ταξίδεψαν για την πρωτεύουσα (Αλέκος Σαρλής ,Κώστας Λαχανάς, Σάκης Αρέτας, Νίκος Καπελάρης ,Κώστας Αργυρόπουλος) αλλά εκεί δυστυχώς συνάντησαν αλλά πέντε άτομα (Αρίστος Γαλάνης, Νίκος Γρίβας ,Δημήτρης Αρέτας, Πάνος Κάτσαρης, Γιάννης Γιαγκιώζης) και όπως καταλαβαίνετε μόνο γενική συνέλευση δεν μπορείς να το πεις αυτό..

Από την ομάδα πρωτοβουλίας (με τον Άρη στην Γ Εθνική) μας εστάλη μια δήλωση του διοργανωτή της εκδηλώσεις:

Αθήνα  07/07/2013

Σαν διοργανωτής της εκδήλωσης ζητώ συγνώμη από τη διοίκηση για την αποτυχία της εκδήλωσης και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, απ’ ότι φαίνεται  για τα λόγια καλοί είμαστε, άντε και κανένα (like) ευαρεστούμε όσους μας διαβεβαίωσαν ότι θα παραβρεθούν τις προηγούμενες ημέρες.

Το κόστος όλου αυτού μικρής αξίας μπροστά στην αγάπη μου για τον Άρη και ξέρετε εσείς…όταν δεν θα πάει καλά η ομάδα η κάτι θα στραβώσει να είστε εκεί για να κρίνετε και να πετάξετε την κακιά σας.

Ευχαριστώ όσους ήρθαν, δεν ξενερώνουμε, πεισμώνουμε και συνεχίζουμε, όποιος θέλει εδώ είμαστε ξέρετε που θα μας βρείτε.

Ο Άρης υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα μάγκες… Για όσους δεν το έχετε πάρει χαμπάρι !!!

Με φιλικούς χαιρετισμούς:

Γιάννης Γιαγκιώζης

http://www.aitosports.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close