Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αψίδες και… “καλώς ήλθατε” στο άδειο από κόσμο Μεσολόγγι

Κυριολεκτικά τις “τελευταίες” πινελιές στον λιτό “στολισμό” της πόλης του Μεσολογγίου για την επέτειο της ηρωικής Εξόδου βάζουν από το πρωί οι εργαζόμενοι του δήμου εκτελώντας προφανώς τις εντολές και οδηγίες της δημοτικής αρχής.

Μπορεί μεν οι εορταστικές εκδηλώσεις να ματαιώθηκαν όμως η δημοτική αρχή αποφάσισε να προβεί στον καθιερωμένο στολισμό και “καλλωπισμό” της πόλης με την τοποθέτηση των αψίδων και της “περιποίησης” του πρασίνου σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους, χωρίς όμως, μέχρι στιγμής να υπάρξει γενικός σημαιοστολισμός.

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα διαπιστώσαμε ότι γίνεται “φρεσκάρισμα” στο χρώμα των αψίδων που τοποθετήθηκαν με την συγκεκριμένη της “φωτό” να γράφει μεν το “Καλώς Ήλθατε” αλλά ζητούμενο δε, είναι το σε ποιους απευθύνεται.. αφού ως γνωστό λόγω της COVID-19 αυτές τις ημέρες μόνο με τη σκέψη, μπορεί κάποιος να “επισκεφθεί” το Μεσολόγγι…

Το βέβαιο πάντως είναι ότι οι εργαζόμενοι στο δήμο Μεσολογγίου δεν γλίτωσαν, λόγω της COVID-19, το “τρέξιμο του “Βαΐων” το οποίο έχει τα χαρακτηριστικά “σπριντ”, σε μια ανάλωση δυνάμεων μάλλον άσκοπη… κυρίως λόγω των περιοριστικών μέτρων στην κίνηση των πολιτών.

https://messolonghinews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button