Γεγονότα

Απροσπέλαστο το κέντρο-καθυστερεί η ελεγχόμενη (φωτο)

φωτογραφία 2 (17)epi-mpotiliarisma-kentro2

Αναίτια έχει καθυστερήσει η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνά να αποτελεί πραγματικό μαρτύριο για τους οδηγούς.

Διπλοπαρκαρίσματα, παρκαρίσματα σε θέσεις φορτοεκφόρτωσης,  σε ράμπες αναπήρων κλπ, είναι πλέον καθημερινά φαινόμενα, αλλοιώνοντας την ποιότητα ζωής στο Αγρίνιο και παρά τις προσπάθειες της Τροχαίας και τα συνεχή πρόστιμα είναι πολλοί αυτοί που δεν βάζουν μυαλό.

Σήμερα Τρίτη ήταν άλλη μια μέρα ταλαιπωρίας, αφού σε αρκετά σημεία η κυκλοφορία είχε μπλοκάρει, κυρίως εξαιτίας της αδυναμίας διέλευσης κυρίως μεγάλων οχημάτων, όπως λεωφορείων του αστικού ΚΤΕΛ από διάφορους δρόμους. Χαρακτηριστικό το πρόβλημα που δημιουργήθηκε για αρκετά λεπτά στην οδό Δαγκλή, όπου ακινητοποιήθηκε αστικό εξαιτίας διπλαπαρκαρισμένου αυτοκινήτου (φωτο). Η ουρά των αυτοκινήτων έφτανε μέχρι την Ηρώων Πολυτεχνείου, πριν την πλατεία Χατζόπουλου! Σε πολλούς άλλους κεντρικούς δρόμους οι εικόνες ίδιες.
Μια εικόνα συνηθισμένη πλέον, που δείχνει την ανάγκη άμεσης επαναφοράς του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης που αν και είχε ανακοινωθεί πως θα επανέλθει από τον Ιανουάριο, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

epi-mpotiliarisma-kentro1

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button