ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Δήμος Αγρινίου: Χρήματα σε ακόμη 38 πλημμυροπαθείς δικαιούχους (λίστα)

Δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια», ακόμη μια λίστα πλημμυροπαθών δικαιούχων αποζημίωσης των περιοχών Ζευγαρακίου, Κλεισορευμάτων, Παραβόλας κλπ, που επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα της 2ας Δεκεμβρίου του 2018.

Στον αρχικό πίνακα περιλαμβάνονταν 40 ονόματα δικαιούχων ενώ στον νέο πίνακα που δημοσιοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα περιλαμβάνονται ακόμη 38 κάτοικοι, υπεύθυνοι νοικοκυριών που επλήγησαν.

Να θυμίσουμε πως προ ολίγων ημερών οι πλημμυροπαθείς έλαβαν ειδοποιήσεις για τα ποσά που δικαιούνται για τις οικοσυσκευές  που καταστράφηκαν ενώ εκκρεμεί και το επίδομα των 570 ευρώ για την κάλυψη των  άμεσων αναγκών. Ουσιαστικά θα δοθούν τρεις διαφορετικές αποζημιώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν και περιπτώσεις όπου πληγέντες θα λάβουν ποσά που υπερβαίνουν τις 12.000 ευρώ.

«Ευτυχώς κινητοποιηθήκαμε γρήγορα, ώστε να λυθούν τα σοβαρά προβλήματα που υπήρχαν αρχικά με τις αποζημιώσεις των 5.000 και 7.000 ευρώ σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Κατατέθηκαν τροπολογίες και δόθηκαν παρατάσεις και έστω και με αυτήν την καθυστέρηση ο κόσμος θα πληρωθεί. Πιστεύω ότι η κατανομή των πιστώσεων είναι θέμα ημερών», δηλώνει στο agriniopress.gr ο πρόεδρος του Ζευγαρακίου κ. Παπαδόπουλος.

Το Ζευγαράκι είναι και το χωριό με τον μεγαλύτερο αριθμό δικαιούχων, συνολικά 98 άτομα.

Αναλυτικά οι λίστες των δικαιούχων που έχουν αναρτηθεί στο «Διαύγεια»:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close