ΓεγονόταΕργασίαΡοή Ειδήσεων

Τα αποτελέσματα για προσλήψεις επικουρικού προσωπικού και στην Αιτωλοακαρνανία

Αναρτήθηκαν από τις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία.

Όσοι έχουν καταθέσει αιτήσεις μπορούν να δουν τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στους παρακάτω ενεργούς συνδέσμους, εισάγοντας τον κωδικό τους:

Δικαίωμα συμμετοχής στη νέα διαδικασία είχαν όσοι κατέχουν τα υποχρεωτικά προσόντα ανά κατηγορία και κλάδο.

Στη νέα διαδικασία δεν μπορούσαν να συμμετέχουν όσοι, έχουν υπερβεί το 65 έτος της ηλικίας τους, και κατέχουν άλλη θέση ως επικουρικό προσωπικό ή υπηρετούν ως προσωπικό σε Τοπική Μονάδα Υγείας (Τ.Ο.Μ.Υ.)

Διευκρινίζεται ότι η εν λόγω διαδικασία δεν αφορά προκήρυξη θέσεων, αλλά καταγραφή των προτιμήσεων των υποψήφιων, ώστε οι φορείς σύμφωνα με τις ανάγκες και την οικονομική τους κατάσταση να αντλήσουν προσωπικό από τους ηλεκτρονικούς πίνακες υποψηφίων που θα προκύψουν.

Οι υποψήφιοι κατατάσσονται στους παραπάνω καταλόγους με κριτήρια και μοριοδότηση ανάλογη με αυτή του ΑΣΕΠ. Τα κριτήρια αυτά περιλαμβάνουν : προϋπηρεσία σε Δομές Υγείας, με αυξημένη μοριοδότηση για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, ανεργία καθώς και κοινωνικά κριτήρια όπως τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, ποσοστό αναπηρίας πάνω από 67% κτλ.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ εντός 15 ημέρων (λήξη ημερομηνίας υποβολής ένστασης 21/9/2018).  Επισυνάπτεται πρότυπο ένστασης.

ΕΝΣΤΑΣΗ – ΑΣΕΠ

6ηΥΠΕ_Συγκεντρωτικά_Αποτελέσματα

6ηΥΠΕ_Συγκεντρωτικά_Αποτελέσματα_ΔΕ ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ

6ηΥΠΕ_Συγκεντρωτικά_Αποτελέσματα_ΔΜ ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ

6ηΥΠΕ_Συγκεντρωτικά_Αποτελέσματα_ΠΕ ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ

6ηΥΠΕ_Συγκεντρωτικά_Αποτελέσματα_ΤΕ ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ

6ηΥΠΕ_Συγκεντρωτικά_Αποτελέσματα_ΥΕ ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button