Ροή Ειδήσεων

Αποτελέσματα εκλογών Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλ/νίας

epi-eka
Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας γνωστοποίησε τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν από τις 31 Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτική Επιτροπή, Αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και στην Ομοσπονδία Συνταξιούσων Ελλάδας.

Η ανακοίνωση:


“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας χαιρετίζει  τους εκατοντάδες  συναδέλφους  που πήραν μέρος στις αρχαιρεσίες  του Σωματείου μας  από 31-05-2017 έως και 08-06-2017  στο Αγρίνιο, την Αμφιλοχία, το Μεσολόγγι και τη Ναύπακτο. Συνολικά ψήφισαν  427 μέλη ( 100 μέλη περισσότερα από  τις προηγούμενες εκλογές). Στη διετία  μεταξύ των δύο εκλογών  έγιναν μέλη του Σωματείου μας  216 συνάδελφοι.

Καλούμε όλους  τους συνταξιούχους  σε αγωνιστική επαγρύπνηση  και δράση  για τη συνέχιση των αγώνων μας  και τη μαζική συμμετοχή τους στους αγώνες του ταξικού κινήματος των εργαζομένων.

Απευθύνουμε κάλεσμα  σε όλους τους συνταξιούχους του νομού να πάρουν μέρος  στη μεγάλη πανσυνταξιουχική αγωνιστική συγκέντρωση την Πέμπτη 15 Ιούνη  2017  ώρα 10:00  στην Αθήνα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης ( πρώην Κοτζιά) . Δηλώσεις συμμετοχής  στο Σωματείο μας.  Λεωφορεία  θα αναχωρήσουν δωρεάν  από το Αγρίνιο στις 05:30 από τα τρένα, από την Αμφιλοχία  στις 05:00 από τον κόμβο και από το Μεσολόγγι  στις 06:00 από την Πύλη Μεσολογγίου.

Δίνουμε συνέχεια στη δράση  μας και στους αγώνες . Καλούμε τα μέλη μας και τους συνταξιούχους  του νομού να δώσουν αγωνιστικό παρών  στην πρωτοβουλία  του Δήμου Πατρέων  κατά της ανεργίας  την Κυριακή 25 Ιούνη 2017. Με κεντρικό μας σύνθημα  « Δουλειά  για όλους, δουλειά με δικαιώματα» να δώσουμε,  μαζί με το λαό της Αιτωλ/νίας,  αγωνιστικό παρών  στις 11:00 στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.”

Τέλος  από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες εκλέχτηκαν  κατ’ αλφαβητική  σειρά  για Διοικητικό Συμβούλιο, για Εξελεγκτική Επιτροπή  και για Αντιπρόσωποι στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου  και στην Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ι.Κ.Α Ελλάδας οι παρακάτω:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΥΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΙΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ Ε.Κ.Α.
ΑΛΕΞΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΓΙΑΚΟΥΜΙΔΗΣ ΡΗΓΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΚΙΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΟΣΟΤΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΛΕΞΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΓΙΑΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΑΝΩΛΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΟ Δ.Σ.

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button