Δυτική Ελλάδα

Αποστολή του Ε.Κ. Ναυπακτίας στην Κεφαλονιά

koi-ek-nafp-kefalonia4Τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας – Δωρίδας συμμετείχαν σε αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ε.Ε.Κ.Ε. – Παράρτημα Ν&Δ το προηγούμενο διάστημα συγκέντρωσαν  τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης   από προσφορές συμπολιτών μας και επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Η πρωτοβουλία αυτή συνδυάστηκε με την πρωτοβουλία για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από το Δήμο Δωρίδας και την Ιερά Μητρόπολη Φωκίδας, προκειμένου να οργανωθεί κοινή αποστολή στην πληγείσα από τους σεισμούς Κεφαλλονιά.

koi-ek-nafp-kefalonia1Αφού παρέδωσαν την ποσότητα της ανθρωπιστικής βοήθειας συναντήθηκαν στο Αργοστόλι   με το Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση καθώς επίσης με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδωνα.

Κατά την παραμονή μας στο νησί της Κεφαλλονιάς διαπιστώσαμε από κοντά τις μεγάλες ζημιές που υπέστησαν οι οικισμοί, ειδικά της περιοχής του Ληξουρίου. Επίσης, οι ζημιές στα δίκτυα υποδομών, καθώς και στο οδικό δίκτυο είναι πολύ μεγάλες.

koi-ek-nafp-kefalonia2Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις, οι οποίοι συνέβαλαν με την προσφορά αγαθών στην πρωτοβουλία ανακούφισης των πληγέντων στην Κεφαλλονιά.

Επίσης, ευχαριστούμε το Δήμο Δωρίδας και την Ι.Μ. Φωκίδας για τον άψογο συντονισμό προκειμένου να διοργανωθεί η κοινή αυτή αποστολή.

koi-ek-nafp-kefalonia5
Το Ε.Κ.Ν.Δ. καλεί την πολιτεία να σταθεί αρωγός στους πληγέντες της Κεφαλλονιάς μέχρι την πλήρη αποκατάστασή τους.

Οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα είναι στις προτεραιότητες του Ε.Κ.Ν.Δ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button