Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Αποστολάκης: «Υπήρχε οργανωμένο σχέδιο δύο υποψηφίων αντιπάλων με σκοπό να με εξοντώσουν ηθικά»

Σοβαρές καταγγελίες από τον απερχόμενο δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας

Για φαινόμενα λασπολογίας, συκοφαντίας, εκβιασμών, απειλών και χρηματισμών μιλά σε ανακοίνωσή ο απερχόμενος δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γεώργιος – Θεόδωρος Αποστολάκης.

Ο κ. Αποστολάκης ηττήθηκε στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών από τον Θανάση Κασόλα στον οποίο θα παραδώσει τη σκυτάλη τον προσεχή Ιανουάριο.


Στην αιχμηρή του ανακοίνωση ο κ. Αποστολάκης αναφέρει πως «βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα οργανωμένο σχέδιο όχι ενός αλλά δύο υποψηφίων αντιπάλων που σκοπό είχαν να με εξοντώσουν ηθικά εξυπηρετώντας πολιτικά παιχνίδια».

«Ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι έρχεται πάντα το πλήρωμα του χρόνου, που αυτές οι σκευωρίες αποκαλύπτονται και τιμωρούνται από την κοινωνία», σημείωσε ο κ. Αποστολάκης..

Η δήλωση του κ. Αποστολάκη:

«Αγαπητοί συμπατριώτες

Θέλω να απευθύνω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Δώσαμε όλοι μαζί έναν αγώνα τίμιο, ηθικό, με σεβασμό στις δημοκρατικές αρχές και αξίες που πάντα υπηρετούμε.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος, γιατί ο μισός περίπου πληθυσμός του δήμου μας στάθηκε όρθιος στο δεύτερο γύρο, μέσα σε μια πρωτοφανή εκλογική συγκυρία που σημαδεύτηκε από φαινόμενα λασπολογίας, συκοφαντίας, εκβιασμών, απειλών και χρηματισμών.

Το κυριότερο όμως είναι, ότι βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα οργανωμένο σχέδιο όχι ενός αλλά δύο υποψηφίων αντιπάλων που σκοπό είχαν να με εξοντώσουν ηθικά εξυπηρετώντας πολιτικά παιχνίδια, αγνοώντας τα συμφέροντα του τόπου και των δημοτών, ακόμα και του πολιτικού χώρου που ισχυρίζονται ότι δήθεν υπηρετούν.

Θέλω όμως να διαβεβαιώσω προς κάθε κατεύθυνση ότι και αυτή η προσπάθεια δεν έπεσε στο κενό. Εγώ είμαι εδώ, δίπλα στον δημότη και θα είμαι παρών και από τη θέση αυτή για να αντισταθώ στις προκλήσεις και να στηρίξω τις προτάσεις, τις ιδέες και το όραμα μας για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Αυτός ήταν άλλωστε ο μοναδικός μου σκοπός όλα αυτά τα χρόνια και ουδέποτε χρησιμοποίησα το συμφέρον των συμπολιτών μου για να παίξω πολιτικά παιχνίδια.

Ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι έρχεται πάντα το πλήρωμα του χρόνου, που αυτές οι σκευωρίες αποκαλύπτονται και τιμωρούνται από την κοινωνία.

Τέλος, συγχαίρω τον κ. Κασόλα για τη νίκη του στις εκλογές και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο του.

Με τιμή
Γεώργιος – Θεόδωρος Αποστολάκης»

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
new600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button