Δυτική Ελλάδα

Απονομή πιστοποιητικών ξένων γλωσσών στο Επιμελητήριο

epi-palsoΟ Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO Νομού Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει εκδήλωση απονομής  των πιστοποιητικών  EDEXCELPALSONOCN υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας,  στην αίθουσα ομιλιών του Επιμελητηρίου  (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1, Αγρίνιο) την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 6 μ.μ.

      Θα προηγηθεί ομιλία με θέμα:  << Η τέχνη της δημόσιας παρουσίασης και των επικοινωνιακών δεξιοτήτων για τα παιδιά του αύριο>>  με ομιλητή τον κύριο Μιχελιουδάκη Νικόλαο, Εκπαιδευτικό και Ακαδημαϊκό Σύμβουλο της Express Publishing.

Οι γονείς και οι μαθητές θα ενημερωθούν για τη σημασία της ανάπτυξης δεξιοτήτων δημοσίου λόγου στον σημερινό κόσμο και το ρόλο τους στην εκπαίδευση.

Θα αναπτυχθούν θέματα όπως το πως να βοηθήσουμε τους μαθητές να οργανώσουν και να δομήσουν μία ομιλία, τα σημεία στα οποία θα πρέπει να επικεντρωθούν ώστε να είναι αποτελεσματικοί, χαρακτηριστικά λάθη που θα πρέπει να αποφευχθούν, καθώς και ζητήματα όπως ο χρωματισμός του λόγου και η γλώσσα του σώματος.

Με την εστίαση σε αυτές τις δεξιότητες, οι καθηγητές ανεβάζουν τον πήχη στην εκπαίδευση, κάνουν τους μαθητές πιο ενεργητικούς και τους προετοιμάζουν καλύτερα για τον κόσμο του αύριο.

Μετά το πέρας  της εκδήλωσης, θα γίνει κλήρωση εκπαιδευτικών βοηθημάτων και προϊόντων τεχνολογίας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close