Απόλλων Δοκιμίου – Μεδεών Κατούνας 0-1 – Νίκη παραμονής για την Κατούνα (φωτο)

Ο Μεδεών ίσως να έπαιζε το τελευταίο του χαρτί στο παιχνίδι με το Δοκίμι, σχετικά με την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

Με ήττα τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα, ενώ με νίκη θα αναπτερώνονταν οι ελπίδες 7 αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν ψυχωμένα και δυνατά και απέδρασαν με το διπλό από το γήπεδο του Δοκιμίου και πλέον η συνέχεια προμηνύεται να είναι καλύτερη.
Οι παίχτες του Σέρβου τεχνικού Μόρες Τσίβιτς έπαιξαν με «σφιχτή» άμυνα, ενώ ήταν αρκετά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους που είχαν αιχμή του δόρατος τον καλύτερο παίχτη τους Τσιτσομήτσο. Σε μια από αυτές κατάφεραν να πετύχουν το γκολ και να το κρατήσουν μέχρι τη λήξη του αγώνα.


Η Ροή του αγώνα

15΄πολύ καλό σουτ του Αθανασίου από καλή θέση με τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι του Τηλεμάχου.
33΄ καλό σουτ του Αθανασίου ελάχιστα άουτ.
44΄ μετά από πάσα του Κοντογιάννη ο Τσιτσομήτσος με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.
50΄ το σουτ του Τσιτσομήτσου αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή του τέρματος από τον Μυλωνά.
58΄ στη σέντρα του Αθανασίου ο Κονδύλης από κοντά αστοχεί.
73΄ πολύ καλό σουτ του Κονδύλη ελάχιστα άουτ.
82΄ κοντινή κεφαλιά του Κονδύλη αποκρούστηκε δύσκολα από τον Τηλεμάχου.
Καλή η διαιτησία του Ματσούκα. Γαλανόπουλου, Κακατσίδη.
Απόλλων Δοκιμίου(Αν Κονδύλης): Θεοδωρακόπουλος, Κοσυφαρίνης Χ(68΄Γιαννακάς), Μυλωνάς, Δαλαγιώργος, Ψηφής, Κόκκαλης, Ξευγένης(58΄Ι Τσακανίκας), Αθανασίου Ν, Κονδύλης, Μπαλάφας, Σπυριλώτης.
Μεδεών Κατούνας(Μόρες Τσίβιτς): Τηλεμάχου, Π Ξανθόπουλος, Νούλας, Μπουμπούλης, Δ Ξανθόπουλος, Ρουστεμάι, Κουσκούνης, Κοτρώτσος, Τσιτσομήτσος, (92΄ Τζαβίδης), Κοντογιάννης, Κοσυφαρίνης Η(88΄Γεροχρήστος).

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Δοκίμι Κατούνα