Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Απόλλων Δοκιμίου και Άρης Λεπενούς σκόραραν για τις Δομές Αστέγων του Δήμου Αγρινίου (φωτο)

Στα πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, οι Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου (Ανοικτό Κέντρο Ημέρας και Υπνωτήριο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου), σε συνεργασία με τα Αθλητικά Σωματεία Απόλλων Δοκιμίου και Άρη Λεπενούς, διοργάνωσαν φιλικό φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα  για συλλογή τροφίμων και εισιτηρίων.

Ο αγώνας διεξήχθη την Τετάρτη 27 Απριλίου και ώρα 18:00 το απόγευμα, στο Γήπεδο Τ.Κ. Δοκιμίου Αγρινίου «Λεωνίδας Ζαχαράκης». Η είσοδος του αγώνα ήταν ελεύθερη.


«Ευχαριστούμε του αθλητικά σωματεία για την άψογη συνεργασία και διοργάνωση, καθώς επίσης και όσους και όσες στήριξαν τον αγώνα και τις Δομές Αστέγων. Η παρουσία σας έδωσε χαρά, δύναμη!», υπογραμμίζει στη σχετική ενημέρωση ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής.

Οι Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου είναι ενταγμένες στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Δυτικής Ελλάδας ΕΣΠΑ 2014-2020. Για τις δράσεις, τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον Covid 19.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button