ΆποψηΡοή Ειδήσεων

«Αποκλεισμός της διαφορετικής άποψης στις εκλογές του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου»

Γράφει ο κ. Δημήτριος Μακρής, υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του Πολυτεκνικού Συλλόγου Αγρινίου και Περιχώρων:

«Στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της 12/9/21 η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ έθεσε ζήτημα διεξαγωγής τίμιων, αδιάβλητων εκλογών χωρίς την καλπονοθεία με την μέθοδο της πολυσταυρίας, την στιγμή που για το 10μελές Δ.Σ. οι υποψηφιότητες είναι έντεκα, ήτοι δέκα του κατεστημένου και ενός της υπόδειξής μου.


Λαμβανομένου υπόψη ότι το καταστατικό μιλάει για εκλογές με σχετική πλειοψηφία χωρίς να δεσμεύει σε λεπτομέρειες, έρχεται ο κ. Ντάουλας και εφαρμόζει την 10σταυρία για να εκλέξει όλους τους δικούς του και να αποκλείσει εκ του ασφαλούς τον ένα.

Ο Δημήτρης Μακρής

Επέμεινα ότι πρέπει να εφαρμοσθεί η μονοσταυρία που αφήνει παράθυρο εκλογής των έντεκα επί ίσοις όροις και επίσης το να επιδιώκεις με αυτόν τον τρόπο να εκλεγούν όλοι οι δικοί σου είναι πράξη που στοχεύει στον ολοκληρωτισμό ο οποίος μόνο δημοκρατία δεν είναι.

Το ίδιο ζήτησα να ισχύσει και για την Ελεγκτική Επιτροπή ήτοι επί τεσσάρων υποψηφιοτήτων, τριών του κατεστημένου και μιας κυρίας σπουδασμένης, μάνας πέντε παιδιών ,της υπόδειξής μου, απέρριψε την μονοσταυρία και επιβάλλει την τριπλοσταυρία του μηχανισμού, για να εκλέξει και τους τρεις της προτίμησής του με όποιες, δεσμεύσεις συνεπάγεται αυτό σε θέματα ελέγχων και διαφάνειας.

Το κατεστημένο του ολοκληρωτισμού στερείται στοιχειώδους δημοκρατικής ευαισθησίας με κριτήριο εκλογής μόνο των ημετέρων, περιχαρακώνοντας τον Σύλλογο σε κλειστή κάστα.

Ο 9ετούς θητείας κ Πρόεδρος με 20ετή συμμετοχή στα ανώτερα αξιώματα του Συλλόγου, ουδεμία συναίνεση για συνύπαρξη με αντιφρονούσες απόψεις δέχεται και λησμονάει σκοπίμως ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και αποφεύγει το ντιμπέιτ, ενώ έχει υποχρέωση να εκτίθεται στην πλήρη ενημέρωση των ψηφοφόρων των οποίων υποτιμά την νοημοσύνη. Κατόπιν των ανωτέρω απευθύνω κάλεσμα. ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Το ζητούμενο δεν είναι να γίνει Πρόεδρος ο ΜΑΚΡΗΣ αλλά ο εκδημοκρατισμός του Συλλόγου που τον αρνείται ο τωρινός κρυπτόμενος. Την λύση καλείστε να δώσετε εσείς με την αθρόα προσέλευσή σας ακόμα κι αν κατοικείτε στα περίχωρα, να φέρετε την δημοκρατία στον Σύλλογο. Θα σας περιμένω.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ. ΜΑΚΡΗΣ – Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ».

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button