ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Αποκεντρωμένη: Νόμιμη η απόφαση του Δημ. Συμβουλίου Μεσολογγίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021

Διαψεύδεται ο δήμαρχος-καλείται να εφαρμόσει το Τεχνικό Πρόγραμμα της μείζονος αντιπολίτευσης!

Νόμιμη έκρινε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου για το 2021 με σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Δηλαδή από την εποπτεύουσα αρχή των δήμων κρίθηκε νόμιμη η εναλλακτική πρόταση που κατατέθηκε από την παράταξη “Δήμος για τα Παιδιά μας” και η οποία έτυχε της υπερψήφισης από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου.


Έτσι ο δήμος Μεσολογγίου γίνεται ένας από τους λίγους δήμους της χώρας που η δημοτική αρχή καλείται να εφαρμόσει το τεχνικό πρόγραμμα που πρότεινε η αντιπολίτευση.

Ερωτηματικό πλέον αποτελεί η στάση που θα τηρηθεί από πλευράς δημοτικής αρχής δηλαδή εάν θα γίνει άμεση εκκίνηση των διαδικασιών για την ψήφιση του προϋπολογισμού ή εάν θα υπάρξει προσβολή της απόφασης της Αποκεντρωμένης κάτι που συνεπάγεται επιπλέον καθυστερήσεις…

Σε δηλώσεις του μόλις πριν από λίγες μέρες ο κ. Λύρος, είχε πει πως η απόφαση αυτή του Δημοτικού Συμβουλιου δεν στέκει νομικά και πως ο δήμος θα την προσβάλλει, με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση όμως, να έχει άλλη άποψη και να την επικυρώνει.

Με πληροφορίες από το messolonghinews.gr

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button