ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Αποκαταστάθηκε η λειτουργία των αντλιών θερμότητας του Δημοτικού και Γυμνασίου Αστακού

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 15/12 απογευματινές ώρες και εκτός σχολικού ωραρίου, από εξουσιοδοτημένο συνεργείο της CARRIER, πολύωρη δοκιμαστική λειτουργία των αντλιών θερμότητας, της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Αστακού, παρουσία του Αντιδημάρχου έργων Βασίλη Πολύζου και των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Κώστα Μπαμπούρη και Χριστίνας Τάπραντζη.

Τονίζει η σχετική ενημέρωση:


«Μετά και την αντικατάσταση του ελαττωματικού διαμεριστή – split της κεντρικής πλακέτας, και οι δύο νέες διατάξεις θέρμανσης στις δύο σχολικές μονάδες, λειτούργησαν κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Άλλο ένα έργο βαίνει προς ολοκλήρωση (δεν έχει τελειώσει ακόμη), με εξασφάλιση εξοικονόμησης ενέργειας, κατάργηση του καυστήρα πετρελαίου, μείωση ανθρακικού αποτυπώματος.

Παράλληλα, μόλις ολοκληρωθεί και η ηλεκτρική διασύνδεση των φωτοβολταϊκών πάνελ στο δίκτυο µε τη µέθοδο του Net-metering, η εξοικονόμηση θα αγγίζει το 100% των αναγκών των δύο σχολείων, στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης.

Συνεχίζουμε με πολλή δουλειά να σχεδιάζουμε, να οραματιζόμαστε, να διεκδικούμε και να εξασφαλίζουμε πιστώσεις για δημιουργία νέων υποδομών και συντήρηση υπαρχόντων, ώστε να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.

Με δουλειά, δουλειά και δουλειά… αλλάζουμε ημέρα με την ημέρα τον Δήμο μας, το κοινό μας σπίτι και είναι αυτονόητο ότι τα έργα ανήκουν στους πολίτες».

dimotiko gymnasio astakou (1)

dimotiko gymnasio astakou (2)

 

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button