ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Λευκάδα: Αποκαταστάθηκε ο δρόμος Νικολή – Μανάση που υπέστη καθίζηση

Με ταχεία επέμβαση των συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Λευκάδας, αποκαταστάθηκε ο δρόμος Μανάση-Νικολή, που είχε υποστεί καθίζηση από τις πρόσφατες κακοκαιρίες, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η κυκλοφορία των κατοίκων των δύο χωριών.

«Ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί καθημερινά τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι δεν έπρεπε να αποκλειστούν, σε καμία περίπτωση, μέσα στο χειμώνα. Από την πρώτη στιγμή της καθίζησης κινητοποιηθήκαμε. Αρχικά ρίχνοντας χαλίκι και αδρανή για να αποκατασταθεί άμεσα η κυκλοφορία, έστω και πρόχειρα. Και στη συνέχεια ρίχνοντας τσιμέντο ώστε να σταθεροποιηθεί το έδαφος. Με το που έγινε το συμβάν, εγώ ο ίδιος επισκέφθηκα το σημείο μαζί με τον Πρόεδρο του χωριού στις 4 Δεκεμβρίου και πριν τα Χριστούγεννα είχε ολοκληρωθεί και η τσιμεντόστρωση» αναφέρει σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στα νερά που τρέχουν από το βουνό. Τα συνεργεία της Π.Ε. Λευκάδας σταθεροποίησαν με τσιμέντο το σημείο και καθάρισαν το πλευρικό αυλάκι απορροής υδάτων. Ωστόσο, απαιτείται συνολική αντιμετώπιση των απορροών και στους παρακείμενους αγροτικούς δρόμους, ώστε να μην συσσωρεύονται τα νερά στον επαρχιακό δρόμο δημιουργώντας προβλήματα.

aixmi-news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button