Αποκαλύψεις σχετικά με τις συνθήκες θανάτου και ταφής της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη (video)

«Υπάρχουν συγγενείς στο Αγρίνιο που ίσως διεκδικήσουν-είχε μεγάλη περιουσία η 69χρονη», υποστηρίζει απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών σχετικά με το θρίλερ της Πάτρας , όπως όλα δείχνουν μπαίνουν και οι συνθήκες θανάτου της καταγόμενης απο τον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας, σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Ο Χρ. Ρουγκάλας, στρατηγός ΕΛ.ΑΣ ε.α. και πρώην διοικητής Ασφαλείας της Πάτρας δήλωσε πως και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς συνέβη σε αργία, αλλά και πεπεισμένος πως η μάνα είναι εκείνη που δολοφόνησε και τα άλλα δυο παιδιά.


Ο κ. Ρουγκάλας, έκανε γνωστό ότι έχει μηνυθεί απο την Ρούλα Πισπιρίγκου, με αφορμή τα όσα έχει δηλώσει σε παλιότερες εκπομπές για την υπόθεση.

«Πρέπει να βρεθεί εξήγηση πως πέθανε η σπιτονοικοκυρά. Φαντάζομαι πως και αυτό θα αποκαλυφθεί. Η γυναίκα δεν ήταν άρρωστη , δεν υπάρχει νοσηλεία της, ούτε θεραπευτική αγωγή. Εκδόθηκε ένα πιστοποιητικό και δεν της έγινε νεκροψία-νεκροτομή. Δεν ήταν καρκινοπαθής και ο θάνατος της συνέβη σε αργία. Απεβίωσε Κυριακή και την Δευτέρα κηδεύτηκε η 69χρονη Ευγενία Θεοδωροπούλου, το γένος Κούτρα. Ακούγεται ότι είχε κάποιους συγγενείς απο το Αγρίνιο και πιθανώς να διεκδικήσουν. Στο κενοτάφιο που έχει ταφεί δεν υπάρχει καν η φωτογραφία της. Υπάρχει φωτογραφία κάποιου άλλου και για την ταφή είχε πληρώσει ο κ. Δασκαλάκης», σημείωσε ο απόστρατος αξιωματικός στην ΕΡΤ.

Ο πρώην διοικητής Ασφαλείας, άφησε πολλά υπονοούμενα, τόσο για τις συνθήκες θανάτου τον Σεπτέμβριο του 2020, όσο και για τις συνθήκες ταφής. Εάν δηλαδή η γυναίκα τάφηκε ή έγινε καύση της σορού της.

Στην εκπομπή «Το πρωινό» στον ΑΝΤ1 , έγιναν ακόμη γνωστές κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με τις σχέσεις της σπιτονοικοκυράς με το ζευγάρι

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: ζεύγος Δασκαλάκη νεκρά παιδιά Πάτρα σπιτονοικοκυρά