Γεγονότα

Αποφασισμένος ο δήμος για την ανάπλαση του πάρκου

koi-parko-proanaplasis

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις σε εκτός ημερησίας διάταξης θέματα έγιναν χθες βράδυ , πριν ξεκινήσει η συζήτηση σε εντός ημερήσιας διάταξης θέματα, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αγρινίου.

Ο δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός, υπήρξε αποκαλυπτικός όταν ρωτήθηκε από τον σύμβουλο κ. Δήμα για το τι γίνεται με το πάρκο, μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο εργολάβος του έργου της ανάπλασης δηλώνει αδυναμία εκτέλεσης του έργου. Ο κ. Μοσχολιός δεν στάθηκε τόσο στην συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού είπε μόνο πως “… οι Τεχνικές Υπηρεσίες θα χειριστούν το ζήτημα, με βάση όλα όσα προβλέπει ο νόμος”, στη συνέχεια όμως “άστραψε και βρόντηξε” για τις αντιδράσεις κατά του έργου.

Διερωτήθηκε ποιοι είναι αυτοί που αντιδρούν, ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτούς που αντιδρούν αλλά και ποιοι είναι οι χρηματοδότες τους.  “Ποιοι κάνουν συνεχώς προσφυγές και με μανία θέλουν να φρενάρουν το έργο; Έγινε και δεύτερη προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας . Θα έρθει η ώρα που η κοινωνία θα τα μετρήσει αυτά.” είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος, ασκώντας κριτική  και σε μερίδα συμβούλων της αντιπολίτευσης για την στάση που τήρησαν στο θέμα. Παράλληλα σημείωσε την τεράστια σημασία του έργου για την αναβάθμιση μιας μεγάλης και κεντρικής περιοχής του Αγρινίου.

Εξέφρασε ακόμη την αποφασιστικότητα του δήμου για την εκτέλεση του έργου: “Το έργο θα γίνει, να το ξέρετε αυτό. Εκτός κι αν υπάρξει κάποια δικαστική απόφαση” είπε συγκεκριμένα ο Παύλος Μοσχολιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button