Δυτική Ελλάδα

Αποφάσισαν κοινές δράσεις (φωτο)

DSCN5886

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 7:30 το απόγευμα στα γραφεία της B’ ΕΛΜΕ στο Αγρίνιο από το Συντονιστικό Συνδικάτων και φορέων του Αγρινίου αλλά και εκπροσώπων των συλλόγων μαθητών, γονέων και φοιτητών και με θέματα συζήτησης, εκτός από εκείνα που «καίνε» τους εκπαιδευτικούς, όλα αυτά που απασχολούν τους εργαζομένους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα σήμερα. Σκοπός της σύσκεψης, να συναποφασιστούν οι τρόποι με τους οποίους οι φορείς θα αντιδράσουν απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης.

koi-elme-siskepsi-foreon1

 

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ, των εργαζομένων του νοσοκομείου Αγρινίου, των Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του σωματείου ασφαλιστών και άλλων συνδικάτων του δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, η συμμετοχή ωστόσο στη σύσκεψη δεν ήταν μεγάλη.

koi-elme-siskepsi-foreon2

Αυτά που σαν πρώτες κινήσεις αποφασίστηκαν, είναι εκτός από κοινή συνέντευξη τύπου που θα δοθεί αύριο στα γραφεία της Β ΕΛΜΕ, τη Δευτέρα, πρώτη μέρα της πενθήμερης απεργίας, η συγκρότηση τεσσάρων απεργιακών κέντρων σε μεγάλα σχολικά συγκροτήματα του Αγρινίου, για ενημέρωση των καθηγητών. Την ίδια μέρα, στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία Αγρινίου, ενώ πιθανόν την Τρίτη να υπάρξει ενημερωτική βραδιά στην πλατεία.

koi-elme-siskepsi-foreon3

Aναλυτικά το πρόγραμμα δράσης:

 Στη σύσκεψη του Συντονιστικού Συνδικάτων – Φορέων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη στα γραφεία της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας συναποφασίσαμε για τις επόμενες μέρες το παρακάτω πρόγραμμα δράσης:

 Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη

–  Κοινή συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων των Συνδικάτων στην αίθουσα της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας στις 1.30 μμ.

 Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη
–   
Δημιουργία απεργιακών κέντρων στα τέσσερα μεγάλα σχολικά συγκροτήματα του Αγρινίου για στήριξη της απεργίας των καθηγητών.

        –   Συλλαλητήριο που οργανώνουν όλα τα συνδικάτα με συμμετοχή εργαζομένων, γονέων, μαθητών, φοιτητών, συνταξιούχων, ανέργων στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου στις 12.00 το μεσημέρι.

 Τρίτη 17 Σεπτέμβρη

– Εκδήλωση για την ενημέρωση των συμπολιτών μας στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου στις 8.00 το βράδυ με συνοδεία μουσικής.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button