Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Απόφαση για την εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων στην έξοδο της Παραβόλας προς Θέρμο

Δημοσιοποιήθηκε η απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας Δημήτρη Γαλαζούλα, περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, στο 10ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου, στην Παραβόλα, λόγω υποχώρησης τμήματος του οδοστρώματος.

Η απόφαση προβλέπει:

ΑΡΘΡΟ (1)
Τον αποκλεισμό του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θέρμο, λόγω υποχώρησης τμήματος του οδοστρώματος, στο 10ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου και την εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων στο εναπομείναν ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αγρίνιο, με ρύθμιση φωτεινού σηματοδότη όλο το 24ωρο, μέχρι την επισκευή του εν λόγω τμήματος.

ΑΡΘΡΟ (2)
1. Η ανωτέρω ρύθμιση θα ισχύσει μέχρι την αποπεράτωση των εργασιών και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
2. Το Τ.Τ. Αγρινίου, για το χρονικό διάστημα των εργασιών αυτών και μέχρι την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, να επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα αρμοδιότητάς του, με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση της ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών.


ΑΡΘΡΟ (3)
Η παρούσα απόφαση ισχύει από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3861/2010 και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και μέχρι την οριστική αποκατάσταση του οδικού δικτύου.

ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου, ανατίθεται στο Τ.Τ. Αγρινίου.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Ποια ΕΟ. μας δουλεύουν; Μιλάμε για τον αθλιοτερο δρόμο της χώρας. Τα δύο τρίτα σκαμμένος και το υπόλοιπο με πρόχειρα μπαλωμενες λακούβες. Λογικά, με τις νέες βροχές θα πέσει και άλλο τμήμα τού δρόμου. Ευτυχώς που έχουμε Αιτωλοακαρνανα περιφερειάρχη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button