Γεγονότα

Απόφαση για την απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στη γέφυρα της Τέμπλας

koi-gefyra-templas

Τη διακοπή της κυκλοφορίας στο 32ο χλμ της Επ. Οδού Εμπεσού Ραυτόπουλου ( Γέφυρα Τέμπλας) , για τις κατηγορίες οχημάτων άνω των 3,5 Τ ( Φορτηγά – Λεωφορεία – Λοιπά οχήματα) και  την εκτροπή κυκλοφορίας αυτών μέσω της Επ. Οδού Αγρινίου – Αλευράδας – Καρπενησίου  στο 55ο χλμ αυτής ( Γέφυρα Τατάρνας) λόγω φθορών που έχουν προκληθεί στην Γέφυρα Τέμπλας , εξαιτίας  έντονων καιρικών φαινομένων ( πλημμύρες – κατολισθήσεις), αποφάσισε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Η απόφαση:

Άρθρο 1ο

Διακοπή της κυκλοφορίας για τις κατηγορίες οχημάτων άνω των 3,5 Τ ( Φορτηγά – Λεωφορεία – Λοιπά οχήματα),  στο 32ο χλμ της Επ. Οδού Εμπεσού Ραυτόπουλου ( Γέφυρα Τέμπλας) και  εκτροπή κυκλοφορίας αυτών μέσω της Επ. Οδού Αγρινίου – Αλευράδας – Καρπενησίου  στο 55ο χλμ αυτής ( Γέφυρα Τατάρνας) λόγω φθορών που έχουν προκληθεί στην Γέφυρα Τέμπλας  , εξαιτίας  έντονων καιρικών φαινομένων ( πλημμύρες – κατολισθήσεις).

Άρθρο 2ο

Η ανωτέρω ρύθμιση θα ισχύσει μέχρι την λήξη των φαινομένων και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Το Α.Τ. Εμπεσού για το χρονικό διάστημα των φαινομένων αυτών και μέχρι την αποκατάσταση της κυκλοφορίας , να επιτηρεί συνεχώς ανωτέρω οδικό τμήμα  αρμοδιότητάς του με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας οχημάτων.

Άρθρο 3ο

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ. και την ανάρτησή της στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν3861/2010.

Με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 10 του Κ.Ο.Κ. οδική σήμανση.

Άρθρο 4o

Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από τον Ν.2696/99 ( Κ.Ο.Κ.) , όπως τροποποιήθηκε και ισχύει , καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Η εφαρμογή ( εκτέλεση) της παρούσας ανατίθεται στο Α.Τ. Εμπεσού.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button