Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Αποχώρησε από τον Παναγρινιακό ο Αλέξανδρος Ψυλιάς

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναγρινιακό μετά τον Βασίλη Ξανθόπουλο και ο άμεσος συνεργάτης, βοηθός του και αναλυτής Αλέξανδρος Ψυλιάς.

Το τέλος της συνεργασίας ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ως γνωστόν, το «τιμόνι» του Παναγρινιακού αναλαμβάνει ο Γιάννης Κατσαρός.


Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Ψυλιά:

«Μετά από ενάμιση χρόνο περίπου στην οικογένεια του Παναγρινιακού αποχωρώ από την ομάδα. Μέσα σε αυτό το διάστημα έζησα δύσκολες αλλά και όμορφες στιγμές, στιγμές που θα παραμείνουν ανεξίτηλα γραμμένες στον προπονητικό μου βίο.

Πραγματικά η λέξη οικογένεια είναι μικρή για να περιγράψει το κλίμα στην ομάδα του Παναγρινιακού. Έκανα φίλους, φίλους πραγματικούς.
Θέλω πρώτα απ όλα να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ της ομάδας που μου έδωσε την δυνατότητα να γίνω μέλος και εγώ της σωστής οικογένειας του Παναγρινιακού.

Από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου σε κάθε μου πρόβλημα. Μια διοίκηση πρότυπο με ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους δυο Γενικούς Αρχηγούς, το προπονητικό team, τους φροντιστές, αλλά κυρίως τους ποδοσφαιριστές που με ανέχτηκαν όλο αυτό το διάστημα. Ότι γίνονταν καθημερινά στο γήπεδο είχε ως σκοπό την βελτίωση αλλά και την πρόοδο της ομάδας.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το οφείλω στον άνθρωπο –προπονητή Βασίλη Ξανθόπουλο.

Πήρα πολλά πράγματα από αυτόν που θα αποτελέσουν εφόδιο στον δρόμο μου.

Η σχέση μας ήταν κάτι παραπάνω από τα τυπικά πλαίσια της συνεργασίας (προπονητής-βοηθός).

Κόουτς ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σου.

Τελειώνοντας να ευχηθώ στον νέο προπονητή αλλά και στην οικογένεια του Παναγρινιακού επιτυχίες και επίτευξη όλων των στόχων.

Παναγρινιακέ σε ευχαριστώ».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button