Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αποχαιρετά τον Παναγιώτη Κατσακιώρη ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου

Σε ηλικία 66 ετών έφυγε από τη ζωή ο ομοιοπαθητικός ιατρός, Παναγιώτης Κατσακιώρης.

Εργαζόταν επί σειρά ετών στον τομέα της Ομοιοπαθητικής και έλαβε κλινική εμπειρία στο Βασιλικό Ομοιοπαθητικό Νοσοκομείο του Λονδίνου. Μετέπειτα και για πολλά χρόνια θήτευσε στην Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής (IACH) με δάσκαλο τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο καθηγητή Γιώργο Βυθούλκα.


Στο Αγρίνιο οργάνωσε το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Δυτικής Ελλάδος και εξάσκησε τις Ιατρικές του Υπηρεσίες ως μέλος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (Κοιν.Σ.Επ.): «Ενεργώ / fiveact».

Ήταν πατέρας μίας κόρης.

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα 18-06-2024, μετά την είδηση του θανάτου του αγαπητού συναδέλφου ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:

  1. Να παραστούν εκπρόσωποι του Ι.Σ. Αγρινίου στην εξόδιο ακολουθία
  2. Να εκφωνηθεί Επικήδειος από τον Αντιπρόεδρο του Ι.Σ.Αγρινίου
  3. Να κατατεθεί στεφάνι στην σορό του
  4. Να κατατεθεί ποσό στην μνήμη του σε Κοινωφελές Ίδρυμα

Ο Κατσακιώρης Παναγιώτης γεννήθηκε στο Αγρίνιο και σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργαζόταν επί σειρά ετών στον τομέα της Ομοιοπαθητικής και έλαβε κλινική εμπειρία στο Βασιλικό Ομοιοπαθητικό Νοσοκομείο του Λονδίνου. Μετέπειτα και για πολλά χρόνια θήτευσε στην Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής (IACH) με δάσκαλο τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο καθηγητή Γιώργο Βυθούλκα.

Η ενασχόληση του με την Ομοιοπαθητική χρονολογείται από πολύ νωρίς, την εποχή που φοιτούσε ακόμα στο Πανεπιστήμιο.

Στο Αγρίνιο οργάνωσε το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Δυτικής Ελλάδος και εξάσκησε τις Ιατρικές του Υπηρεσίες ως μέλος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (Κοιν.Σ.Επ.): «Ενεργώ / fiveact».

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button