Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Από τον Αραξο στη χώρα του ο Ελβετός που τραυματίστηκε στα Ρέτσινα Μεσολογγίου

Άλλη μια αερομεταφορά ζωής πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο του Αράξου, άμεσα, γρήγορα και με ασφάλεια για τον ασθενή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αερομεταφορά έγινε το πρωί της Τετάρτης.

Ιδιωτικό αρεοπλάνο μετέφερε γιατρούς, οι οποίοι παρέλαβαν πολυτραυματία ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Το ασθενοφόρο επέστρεψε στο αεροδρόμιο του Αράξου με το ασθενή και τον Ελβετό πολυτραυματία και αναχώρησαν για τη χώρα του.

Πρόκειται για τον Ελβετό αιωροπτεριστή που τραυματίστηκε σε πτώση στα Ρέτσινα του Μεσολογγίου, κατά τη διάρκεια προσγείωσης.

“Είμαστε πάντα παρόντες για να προσφέρουμε στον πάσχοντα συνάνθρωπο”, δηλώνει στο tempo24.news ο κεντρικός Αερολιμενάρχης Αράξου Γιώργος Γκουβίτσας αναφερόμενος στη μεγάλη κοινωνική προσφορά του Αεροδρομίου του Αράξου, που αναλαμβάνει το έργο της αερομεταφοράς για ανθρώπους που έχουν ανάγκη μετακίνησης, ενώ σε πολλές φορές, έχουν σωθεί ζωές.

“Αισθανόμαστε ικανοποίηση και ιδιαίτερη χαρά, όταν γινόμαστε ο “κρίκος” ώστε να σωθεί ένας άνθρωπος.

Το αεροδρόμιο του Αράξου, έχει δυναμώσει τα τελευταία χρόνια την κοινωνική του προσφορά, πέραν της αυξημένης τουριστικής κίνησης. Για φέτος ιδιαίτερα σπάσμαμε κάθε ρεκόρ”, συμπληρώνει ο κ. Γκουβίτσας.

Β. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

tempo24.news

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button