Γεγονότα

"Από τον Αννα στον Καϊάφα" για τις τηλεφωνικές συνδέσεις στο Αφράτο

epi-stathero-thlefono

Παραμένουν τα πρόβλημα στις τηλεφωνικές συνδέσεις στο Αφράτο της Δ.Ε. Παραβόλας του Δήμου Αγρινίου με τους κατοίκους να δηλώνουν πλέον απελπισμένοι!

Το πρόβλημα είχε αναδείξει προ εννέα ημερών το agriniopress.gr, όταν ήδη οι κάτοικοι του χωριού μετρούσαν δεκαπέντε μέρες χωρίς τηλεφωνική σύνδεση, εκφράζοντας τότε την αγανάκτησή τους και τις ανησυχίες τους για τους ηλικιωμένους του χωριού, που χωρίς να έχουν καμία σχέση με κινητά τηλέφωνα, έχασαν κάθε τρόπο επικοινωνίας με τους οικείους τους.

Δήλωναν ακόμη πως οι όποιες προσπάθειες επικοινωνίας τους με τις υπηρεσίες του ΟΤΕ στο Αγρίνιο απέβησαν άκαρπες, με τους εδώ υπαλλήλους να τους παραπέμπουν στα κεντρικά στην Αθήνα και τούμπαλιν! Αυτό βέβαια, όταν βρισκόταν κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο…

Σε επικοινωνία που είχε τότε το  agriniopress.gr με υπευθύνους του ΟΤΕ, εκείνοι δήλωναν ενημερωμένοι για το πρόβλημα από την 26η Νοεμβρίου και επιβεβαίωναν βλάβη σε εναέριο καλώδιο της περιοχής. Δεσμεύτηκαν δε, πως την επομένη της επικοινωνίας μας μαζί τους (3η Δεκεμβρίου) θα επιλαμβάνονταν του θέματος ώστε να λυθεί οριστικά.

Οκτώ μέρες μετά, οι διαμαρτυρίες από τους κατοίκους του Αφράτου συνεχίζονται. Επιβεβαιώνουν βέβαια πως τεχνικοί έφτασαν στο χωριό διορθώνοντας το πρόβλημα στα περισσότερα σπίτια, παραμένουν όμως κάποιοι που ακόμη δεν έχουν τηλεφωνική σύνδεση. Ηλικιωμένη γυναίκα στο χωριό κλείνει πλέον 20 και πλέον μέρες χωρίς τηλέφωνο. Ο γιός της, που μένει στο Αγρίνιο, εκφράζει την αγανάκτησή του και τις σχετικές, πλήρως δικαιολογημένες, ανησυχίες του: «Ελέγξαμε την συσκευή, δεν είναι αυτό όμως το πρόβλημα. Είναι στη γραμμή. Ήρθαν κάποιοι τεχνικοί και το θέμα λύθηκε σε κάποια σπίτια, η μητέρα μου όμως εξακολουθεί να μην έχει τηλέφωνο. Είναι μεγάλη σε ηλικία, δεν έχει άλλον τρόπο να επικοινωνήσει αν χρειαστεί κάτι. Όπως είναι λογικό, ανησυχώ. Πρέπει κάτι να γίνει», τονίζει ο κ Η. Αυγέρης.

Το agriniopress.gr επιχείρησε εκ νέου επικοινωνία με τους υπευθύνους του ΟΤΕ, στο τεχνικό τμήμα όμως, αφού προηγήθηκαν και άλλες επικοινωνίες, κανείς διαθέσιμος για να… σηκώσει τηλέφωνο. Το ηχογραφημένο μήνυμα της γραμματείας «για ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη ήδη δηλωμένης βλάβης», παρέπεμπε σε… κλασσικές μελωδίες , μια αναμονή ευχάριστη μεν, στην οποία δεν ανταποκρίθηκε όμως κανείς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button