Γεγονότα

Από το κακό στο χειρότερο το νοσοκομείο Μεσολογγίου

nosokomeio-mesologgiouΠληθαίνουν τα προβλήματα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και ο Σύλλογος των εργαζομένων του Ιδρύματος, έδωσε στη δημοσιότητα ενημερωτική ανακοίνωση, για να γνωρίζουν οι πολίτες που θα απευθυνθούν εκεί  “το τι έχουν να αντιμετωπίσουν”.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Συμπολίτη – συμπολίτισσα ,

Ως εργαζόμενοι  είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Γ. Νοσοκομείο Μεσολογγίου έτσι ώστε  όταν κάποιος από εσάς ή συγγενής σας βρεθεί στην θέση να γίνει χρήστης των υπηρεσιών υγείας να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει.

    Επειδή την ώρα που είναι κλειστά τμήματα ή δεν λειτουργούν κάθε μέρα    λόγω έλλειψης προσωπικού  (Γιατροί –Νοσηλευτές – λοιπό προσωπικό) δεν προκηρύσσεται καμία θέση και συνεχίζουν να μετακινούν προσωπικό για αλλού.
    Επειδή τα χρήματα που δίνονται για να λειτουργήσει το Νοσοκομείο είναι κάθε φορά λιγότερα (υλοποιώντας προϋπολογισμούς  των προηγούμενων κυβερνήσεων)   με  συνέπεια την μη εύρυθμη λειτουργία του.
    Επειδή είμαστε απλήρωτοι για Νύχτες – Κυριακές-Εφημερίες πάνω από 6μηνο.
    Επειδή το κλείνουν σιγά-σιγά με τον τρόπο τους.
    Επειδή δεν πάει άλλο η ανοχή μας στo σχεδιασμό τους .

       Οι εργαζόμενοι είμαστε σε επίσχεση εργασίας και   
       συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις από 21/05/2015 .
    
Ζητάμε την κατανόησή και  τη συμμετοχή σας στον αγώνα για ένα Νοσοκομείο που να παρέχει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ  Δημόσιες και Δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε συνθήκες αξιοπρέπειας για όλο τον κόσμο.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close