Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Από δύο σετ στολών για τους 135 οδηγούς των ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας εξασφάλισε η 6η ΥΠΕ

Σε προμήθεια εξοπλισμού των πληρωμάτων των ασθενοφόρων προέβη η 6η ΥΠΕ.

Η ενίσχυση των πληρωμάτων, αφορά την προμήθεια δύο σετ στολών για τους 135 οδηγούς των ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας της 6ης ΥΠΕ, συνολικού κόστους 24.658,02 ευρώ.


Το πλήρες σετ περιλαμβάνει:

ΤΖΑΚΕΤ: Αδιάβροχο με κουκούλα (κρυφή) και εσωτερική επένδυση, να έχει ανακλαστικές ταινίες μπροστά και πίσω και τσέπες μπροστά

ΓΙΛΕΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ: Αντιανεμικό με ανακλαστικές ταινίες μπροστά και πίσω και τσέπες μπροστά

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ: Ενίσχυση στον καβάλο και στα γόνατα με ανακλαστικές ταινίες μπροστά και πίσω

ΦΟΥΤΕΡ ΜΑΚΡΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ: Ανθεκτικό, να μην ξεβάφει και μικραίνει στο πλύσιμο να έχει σήμανση με κέντημα στην πλάτη και (μικρότερο) αριστερά στο στήθος με αντανακλαστικές ταινίες (φυτίλι στα μανίκια).

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΠΟΛΟ: Κοντομάνικο ανθεκτικό, να μην ξεβάφει και μικραίνει στο πλύσιμο να έχει σήμανση με κέντημα στην πλάτη και (μικρότερο) αριστερά στο στήθος με αντανακλαστικές ταινίες (φυτίλι στα μανίκια).

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης, συναντήθηκε με εκπροσώπους των οδηγών των ασθενοφόρων οι οποίοι παρέλαβαν τον εξοπλισμό και τον ευχαρίστησαν θερμά. Ο κ. Καρβέλης, τόνισε για μια ακόμη φορά, ότι κύριο μέλημα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η ενίσχυση των υγειονομικών μονάδων της περιφέρειας και η πλήρης θωράκιση των Κέντρων Υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, πριν από λίγους μήνες, η 6η ΥΠΕ, προμηθεύτηκε δέκα ολοκαίνουργια ασθενοφόρα με τα οποία εξοπλίστηκαν Κέντρα Υγείας της περιφέρειας.

Για πρώτη φορά αποκτούν εξοπλισμό

«Για πρώτη φορά αποκτούν εξειδικευμένο εξοπλισμό οι εργαζόμενοι στα πληρώματα των ασθενοφόρων, για την προστασία και την ασφάλεια τόσο των ιδίων, όσο και των διακομιζόμενων ασθενών», τονίζει ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap feta rizotto 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button