Ροή Ειδήσεων

Από Δευτέρα και… βλέπουμε αν θα δούμε πρωτάθλημα

ÂÁÓÉËÅÉÁÄÇÓ  ÊÏÉÍÏÂÏÕËÅÕÔÉÊÏÓ ÅËÅÃ×ÏÓ - ÅÐÉÊÁÉÑÅÓ ÅÑÙÔÇÓÅÉÓ

Δεν θα ξέρουμε αν θα έχουμε πρωτάθλημα το επόμενο Σαββατοκύριακο πριν την ερχόμενη Δευτέρα. Παράταση παίρνει η αγωνία για το αν θα υπάρξει επανέναρξη του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, ο Γιώργος Βασιλειάδης θα περιμένει το ΔΣ της Super League, που θα γίνει τη Δευτέρα, για να έρθει σε επαφή με τη FIFA και την UEFA για το αν θα αρθεί η αναστολή του πρωταθλήματος ή όχι.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Οι διεθνείς ομοσπονδίες ποδοσφαίρου δεν έχουν θέσει κάποια συγκεκριμένη προθεσμία για σήμερα και ο υφυπουργός Αθλητισμού θα περιμένει τις ζυμώσεις στο συνεταιρισμό του πρωταθλήματος ελπίζοντας πως θα προκύψει συναίνεση ως προς τις δεσμεύσεις που έχουν ζητηθεί.

Εφόσον αυτή επιτευχθεί ή έστω αν υπάρχει μια μεγάλη πλειοψηφία (όπως είχε διαρρεύσει, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό οι άλλες 15 ΠΑΕ είτε προσυπογράφουν την αυστηροποίηση των ποινών είτε τις αποδέχονται σε πρώτη φάση), τότε η Λίγκα θα ενημερώσει την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και αυτή θα ενημερώσει τον υφυπουργό, που θα απευθυνθεί με τη σειρά του σε FIFA και UEFA.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button