ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

«Απλήρωτος ο εργολάβος της κ. πλατείας Μεσολογγίου–Σταμάτησε η ασφαλτόστρωση προς Λούρο»

Απαντήσεις απο την δημοτική αρχή του Μεσολογγίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ζητά η δημοτική παράταξη «Συμμαχία για το Μέλλον» στον δήμο Μεσολογγίου και ο Σύμβουλος της Πάνος Παπαδόπουλος, για αρνητικές εξελίξεις σε δυο σημαντικά τεχνικά έργα.

Ο λόγος για την αναπλαση της κεντρικής πλατείας του Μεσολογγίου και τον δρόμο προς Λούρο.


Αναλυτικά:

«Ουκ ολίγες φορές έχουμε αναδείξει το έργο ανακατασκευής της Κεντρικής Πλατείας Μεσολογγίου (έργο Δήμου) και την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την παραλία του Λούρου (έργο Περιφέρειας). Οι νεότερες εξελίξεις είναι οι παρακάτω:

1. Ο εργολάβος της πλατείας δεν έχει πληρωθεί καθόλου μέχρι σήμερα και στην ουσία χρηματοδοτεί το έργο λόγω των γνωστών προβλημάτων της ροής χρηματοδότησης από το πρόγραμμα Leader.

2. Η βελτίωση – ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την παραλία του Λούρου προχώρησε μόνο σε ένα τμήμα 7 χιλιομέτρων και το υπόλοιπο παραμένει στη γνωστή τραγική κατάσταση.

Ερωτήματα:
– Τι θα πράξει ο Δήμος για να πληρωθεί ο εργολάβος, γιατί προφανώς τα χρήματα δεν είναι άπειρα και υπάρχει πλέον ορατός ο κίνδυνος διακοπής εργασιών;
– Τι θα πράξει η Περιφέρεια εν όψει και της θρησκευτικής πανήγυρης της Αγίας Παρασκευής στο Νεοχώρι που προσελκύει πολλούς προσκυνητές και αρματωμένους αλλά και τι θα πράξει στα σημεία που απαιτούνται προστατευτικές μπάρες και έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές στο πρόσφατο παρελθόν;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις από Δήμο και Περιφέρεια».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button