Γεγονότα

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στη security του νοσοκομείου

epi-nosokomeio-agrinio

Εδώ και 3 μήνες οι εργαζόμενοι στην φύλαξη-ασφάλεια Security του Νοσοκομείου Αγρινίου παραμένουν απλήρωτοι. Ήδη η σύμβαση της εταιρείας που είχε αναλάβει το εν λόγω έργο έληξε, ενώ ο υπεύθυνος της εταιρείας βρίσκεται στην Αθήνα και έχει τους εργαζόμενους απλήρωτους, ενώ προοπτική πληρωμής δεν διαφαίνεται από πουθενά.

Σε συζητήσεις που έγιναν με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου – αλλά και μέσω διαρροών- προκύπτει  μια αδιαφορία για το συγκεκριμένο πρόβλημα, όπως καταγγέλλεται από τους εργαζομένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε ξανά ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του έργου Security και οι σχετικές διαδικασίες για την κατακύρωση του αναμένεται να ολοκληρωθούν.

Εάν ο διαγωνισμός κατακυρωθεί σε άλλη εταιρία, οι εργαζόμενοι διερωτώνται : «Τι θα γίνει όμως με τα χρήματα που χρωστάει στους εργαζόμενους; Θα επαναπροσληφθούν από μια νέα εταιρία αυτοί οι άνθρωποι;  Αν όχι αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να κινηθούν δικαστικά, επιβαρύνοντας εαυτούς με επιπλέον έξοδα! Δημιουργείται λοιπόν ένα νέο κοινωνικό πρόβλημα. Και οι υπεύθυνοι, τι κάνουν? Πότε θα αποφασίσουν να κινηθούν και να ταράξουν τα νερά?», σημειώνουν χαρακτηριστικά εργαζόμενοι, που ήρθαν σε επικοινωνία με το agriniopress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button