Γεγονότα

Απίθανα πράγματα στο facebook: Τώρα ζητούν τη δικαίωση του πρώην συντρόφου της Ειρήνης Λαγούδη!

dikaiosi-fb (1)

Αλλοπρόσαλλες καταστάσεις επικρατούν στο facebook με τα άτομα που δημιουργούν ή μετονομάζουν ομάδες με χιλιάδες μέλη, που ενδιαφέρονται για την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, της 44χρονης μητέρας από την Κατοχή που βρήκε τραγικό θάνατο στις 6 Ιανουαρίου, στην παραλία Φωτμού, στη λίμνη Τριχωνίδα.

Τα φώτα της δημοσιότητας στην υπόθεση που μονοπώλησε την επικαιρότητα για αρκετές εβδομάδες , μπορεί να έχουν απομακρυνθεί, πιθανώς και με παρέμβαση της οικογένειας, όμως διάφορες καταστάσεις προκαλούν τουλάχιστον απορίες και πιθανώς να πυροδοτήσουν και αντιδράσεις.

Ομάδες στο facebook δημιουργήθηκαν και στην πιο πολυπληθή από αυτές για αρκετές μέρες διαπιστώνονταν απροκάλυπτη και σχεδόν φανατική στοχοποίηση ατόμων, παραβιάζονταν  ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, στο όνομα μιας προσπάθειας “να λάμψει η αλήθεια”. Υιοθετούνταν ακόμη άκριτα και οι πιο εξωφρενικές υποθέσεις που ουδεμία σχέση είχαν με την πραγματική διάσταση της υπόθεσης.

Μάλιστα, τα όσα κατά καιρούς γράφτηκαν σε αυτήν την ομάδα , είχαν προκαλέσει ακόμη και την αντίδραση μελών της οικογένειας Λαγούδη, ενώ πληροφορίες έκαναν λόγο ακόμη και για προσφυγές στη δικαιοσύνη από θιγόμενα άτομα.

Οι ομάδες αυτές στο facebook  κατά περιόδους άλλαζαν ονομασίες και σχετικά πρόσφατα από διαχειριστές είχε γραφεί πως “δεν πρόκειται να ξανασχοληθούν με την υπόθεση, αφήνοντας αστυνομία και δικαιοσύνη να κάνουν τη δουλειά τους.”. Ήταν οι ίδιοι όμως, ή κάποιοι συνδιαχειριστές που καλούσαν ακόμη και σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, για να πιεστούν οι αρμόδιοι και “να πουν την αλήθεια”, ενώ ευθέως αμφισβητούνταν η έρευνα της Αστυνομίας.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Αν μπορούσε να πει κανείς πως υπήρχαν και όρια σε αυτήν την ομάδα, μάλλον και αυτά ξεπεράστηκαν με την νέα μετονομασία της. Αποκαλείται πλέον “Δικαίωση για τους αδελφούς Γ….”, τον σύντροφο δηλαδή της Ειρήνης Λαγούδη και τους αδελφούς του και  μεταξύ άλλων οι διαχειριστές ζητούν συγγνώμη για τα όσα γράφτηκαν κατά το παρελθόν σε βάρος του ιδίου και της οικογενείας του! Ο σκοπός της μετονομασίας δεν μπορεί κανείς να πει  με βεβαιότητα πως είναι η μεταμέλεια των διαχειριστών της ομάδας, αλλά και πάλι διαπράχθηκε το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη, δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά. Συμπερασματικά μεταξύ άλλων στην ομάδα γράφεται πως αφού ζητήθηκε συγγνώμη, δεν τρέχει και τίποτε…

Ακολουθούν κάποιες χαρακτηριστικές αναρτήσεις της ομάδας, προτού μετονομαστεί εκ νέου και απαλείψει το όνομα του συντρόφου της 44χρονης:

dikaiosi-fb (2)

dikaiosi-fb (3)

dikaiosi-fb (4)

dikaiosi-fb (5)

dikaiosi-fb (6)

dikaiosi-fb (7)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button