ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Απίστευτος ισχυρισμός του Μητροπολίτη Κυθήρων: «Τα εμβόλια παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων!»

Ζήτησε να εξετάσει τα εμβόλια "εγγυημένη ομαδα Χριστιανών ιατρών κληρικών και λαϊκών"

“Εγώ σαν Επίσκοπός σας σας λέγω πως δεν θα κάμω το εμβόλιο”, ανέφερε  την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας – Κυθήρων, ο Μητροπολίτης Κυθήρων & Αντικυθήρων Σεραφείμ.

Είπε ακόμη πως στην χώρα μας οι εκτρώσεις είναι πάνω από 300.000 το χρόνο, και σημείωσε πως πληροφορίες που του μεταφέρθηκαν από Ορθοδόξους της Ιταλίας, λένε πως τα νέα εμβόλια “παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων”.

“Είναι πολύ φοβερό αυτό. Έχουν ανησυχήσει οι παπικοί, απευθύνθηκαν τον Πάπα και τους είπε πως έτσι είναι. Εμείς οι Ορθόδοξοι όμως δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο” είπε και πρόσθεσε πως όσοι ανησυχούν για το αν μολύνεται κανείς με την Θεία Κοινωνία “θα έπρεπε να ανησυχούν περισσότερο για τον μολυσμό που έρχεται μέσα στο σώμα μας όταν θα περάσει αυτό το υλικό που προέρχεται από εσφαγμένα έμβρυα, γιατί είναι φόνοι όλα αυτά, και αβάπτιστα και έχουν αυτήν την φοβερή αντιμετώπιση”.

“Εγώ σαν Επίσκοπός σας σάς λέγω πως δεν θα κάμω το εμβόλιο αν έχει αυτήν την προέλευση και την έχει βεβαίως. Αν δεν βρεθεί κάτι άλλο, από εγγυημένη ομάδα Χριστιανών ιατρών-κληρικών & λαϊκών που εζήτησα από την Ιερά Σύνοδο, τότε δεν θα το κάνω. Δεν είμαστε κατά των εμβολίων. Το εμβόλιο της γρίπης το κάναμε και όταν πριν από 4 χρόνια μετέβην στην Ουγκάντα έκανα 5 εμβόλια, αλλά δεν θέλουμε αυτόν τον μολυσμόν.


Δεν θέλουμε να περάσει στο σώμα μας αυτό το υλικό που προέρχεται από την διαδικασία σφαγής των εμβρύων. Αν δεν γίνει κάτι που θα ξεκαθαρίσει το πεδίο και δεν θα υπάρχει καμία υποψία… Γιατί οι άνθρωποι που πορεύονται με την νέα εποχή, την παγκοσμιοποίηση, θέλουν να κάνουν τον μετ-άνθρωπο, τον μεταλλαγμένο άνθρωπο που θα είναι ένα ρομποτ που δεν θα έχει συναισθήματα, ούτε την ευλογία του Θεού” ανέφερε.

Τέλος επικαλέστηκε και τον Άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό και είπε πως το άριστο φάρμακο είναι η Θεία Κοινωνία.

Να σημειωθεί πριν από λίγες μέρες, σχηματίστηκε δικογραφία για τον Μητροπολίτη Κυθήρων που άνοιξε εκκλησία στο νησί για την τέλεση λειτουργίας.

Με πληροφορίες από το www.pentapostagma.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button