Γεγονότα

Απίστευτο πλιάτσικο σε οικόπεδο στο ΔΑΚ Αγρινίου!

epi-sidera-pliatsikoΜεγάλης έκτασης πλιάτσικο από δεκάδες ρομά λαμβάνει χώρα από την προηγούμενη εβδομάδα σε οικόπεδο στο Αγρίνιο με τον ιδιοκτήτη αλλά και την Αστυνομία, να είναι ανήμποροι να κάνουν κάτι για την αποτροπή του.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο που βρίσκεται σχεδόν απέναντι απο την κεντρική είσοδο του ΔΑΚ και που πριν από δέκα χρόνια στεγάζονταν εκεί μάντρα σιδερικών και άγνωστο πως , την τελευταία εβδομάδα δεκάδες ρομά καθημερινά από το πρωί εισβάλλουν  και ξεθάβουν με τα χέρια, με φτυάρια κλπ, ότι σίδερο βρουν και τα μεταφέρουν στη συνέχεια σε αγροτικά.

“Είναι ένα οικόπεδο που είναι φραγμένο και μέσα υπάρχει και μια αποθήκη την οποία οι ρομά την έχουν λεηλατήσει. Δεν έχουν μείνει πόρτες, παράθυρα, λαμαρίνες, μια μέρα βρήκα μέσα στο οικόπεδο μου εκατό άτομα, όσο απίστευτο κι ακούγεται” λέει χαρακτηριστικά στo agriniopress.gr η ιδιοκτήτρια του οικοπέδου, που σημειώνει πως αν και διαρκώς επικοινωνεί με την Αστυνομία, και αστυνομικοί ανταποκρίνονται μεν , οι ρομά φεύγουν μόνο για λίγη ώρα και αμέσως μετά επιστρέφουν συνεχίζοντας το έργο τους… Είναι χαρακτηριστικό, πως το πλιάτσικο συνεχίζονταν ακόμη και τις μέρες διεξαγωγής του Final Four στο Αγρίνιο, όπου το ΔΑΚ ήταν “ζωσμένο” από δεκάδες αστυνομικούς!

“Μέχρι και από ένα πηγάδι που υπάρχει στο χώρο έχουν αφαιρεθεί υλικά, δεν μπορώ να καταλάβω πως θα προστατέψω την περιουσία μου…” τονίζει ακόμη η απελπισμένη ιδιοκτήτρια-θύμα του πλιάτσικου που συνεχίζεται ακόμη και σήμερα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button