Δυτική Ελλάδα

Απευθύνουν έκκληση για τις εφημερίες στην Καρδιολογική

geg-komboi-nosokomeio21Το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή”, κάνει έκκληση κατά παντός υπευθύνου, σε ανακοίνωση του, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση ειδικά για τις 12-04 και 13-04-2015 (Κυριακή και δεύτερη μέρα του Πάσχα),σχετικά με τις ακάλυπτες εφημερίες της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Αγρινίου, λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης άφιξης επισκεπτών στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή.

Στην σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται:

“Η πλήρης κάλυψη εφημεριών της καρδιολογικής αλλά και κάθε άλλης κλινικής του νοσοκομείου Αγρινίου και Μεσολογγίου, θα έπρεπε να είναι ήδη γεγονός.

Ας ελπίσουμε να μην υπάρξει κάποιο δυσάρεστο γεγονός και ειδικά κάποια απώλεια ζωής, διότι αυτά δεν επιδέχονται καμία “πίστωση” χρόνου!!!! 

Με την ευκαιρία, θέλουμε να ευχηθούμε σε κάθε πολίτη της Αιτωλοακαρνανίας, καλό Πάσχα, καλή ανάσταση, με υγεία πάνω απο όλα.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι ανοικτές τακτικές συνελεύσεις του Σωματείου μας, θα επανέλθουν την Δευτέρα 20-04-2015 και κάθε Δευτέρα στο εξής, στις 20.00 στα γραφεία της Β ΕΛΜΕ (1η πάροδος Παπαστράτου, οδός Διαλέτη 7,1ος όροφος).”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button