Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Απεβίωσε ο πατέρας του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου

Ο πατέρας του Λευτέρη Γιοβανίδη ήταν γιατρός που υπηρέτησε για χρόνια στο Αγρίνιο

Πένθος επικρατεί στην οικογένεια του Λευτέρη Γιοβανίδη, νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, γνωστός γιατρός που υπηρέτησε μάλιστα για πολλά χρόνια Διευθυντής στη χειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου Ιδρύματος Αγρινίου.


Γράφει το kallitheapress:

Αποχαιρετώντας τον γιατρό Κώστα Γιοβανίδη

Μια σπουδαία μορφή της Καλλιθέας, ένας γιατρός με ψυχή και ήθος, «έφυγε» στα 95 του χρόνια αφήνοντας πίσω του ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα ανθρωπιάς.
Η Καλλιθέα αποχαιρετά έναν από τους πιο αγαπητούς και σεβαστούς ανθρώπους της. Ο γιατρός Κώστας Γιοβανίδης, που υπηρέτησε για δεκαετίες με αυταπάρνηση και σεμνότητα την τοπική κοινωνία, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών.

Ημέρα ιδιαίτερη, 15 Ιουνίου 2025 — Ημέρα των Αγίων Πάντων και του Πατέρα. Την ημέρα αυτή, ο γιος του, Νικόλας Γιοβανίδης, δημοσίευσε στο διαδίκτυο ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα, που αποτυπώνει όχι μόνο την προσωπική απώλεια, αλλά και τη βαθιά ουσία του χαρακτήρα και της πορείας του πατέρα του:

Απόσπασμα από την ανάρτηση του Νικόλα Γιοβανίδη:

«Με βαρύ, πλημμυρισμένο από αγάπη και νοσταλγία βλέμμα, αποχαιρετάμε σήμερα τον πατέρα μου, τον γιατρό Κώστα Γιοβανίδη, ολοκληρωμάτων 95 ετών.
Γεννημένος κάτω από την αξία ενός σπουδαίου γιατρού – σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών – αφιέρωσε τη ζωή του στην προσφορά: ακούραστος, φιλάνθρωπος και ταπεινός, υπηρέτησε το λειτούργημά του χωρίς ποτέ τίτλους ή φανφάρες, μόνο με σεβασμό και τρυφερότητα στο πρόσωπο του συνανθρώπου.
Η παρουσία του ήταν μια καθημερινή υπόμνηση ότι η Ιατρική δεν είναι μόνο επιστήμη – είναι καρδιά, ήθος και κοινωνική ευθύνη. Ήταν ο γιατρός που έδινε, με κατανόηση και ανιδιοτέλεια, πολύ περισσότερα από ό,τι απαιτούσε το καθήκον του.

Σε αυτή την Ημέρα των Αγίων Πάντων και του Πατέρα, η απουσία του φέρνει ανείπωτη θλίψη· όμως η παρακαταθήκη του μένει ζωντανή: η πίστη στην αξιοπρέπεια και την ανθρώπινη επαφή, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.

Σ’ ευχαριστώ, μπαμπά. Σε κάθε άνθρωπο που στήριξες, σε κάθε ζωή που γλύτωσες, σε κάθε χαμόγελο που χάρισες – ζεις μέσα μας. 🌿
Καλό ταξίδι, αγαπημένε μου πατέρα. Το έργο σου συνεχίζει να εμπνέει. Καλό Παράδεισο!»
Η Καλλιθέα έχασε έναν από τους πιο ήσυχους και ακούραστους εργάτες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Χορηγούμενη

600x338 2025 Τοπική Διαφήμιση
print Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button