Γεγονότα

Απεργία καθηγητών: Μειώνονται οι απεργοί-αυξάνονται οι καταλήψεις

koi-kleisimo-katastimatos

Την μείωση του αριθμού των απεργών εκπαιδευτικών της Μέσης Εκπαίδευσης στην Αιτωλ/νία, καταδεικνύουν τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα όμως αυξητική τάση παρουσιάζουν οι καταλήψεις, που εξαπλώνονται και σε Γυμνάσια, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ένα απόλυτα ξεκαθαρισμένο νούμερο για την συμμετοχή στην απεργία της ΟΛΜΕ.

Αναλυτικά χθες Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, τρίτη μέρα των κινητοποιήσεων των καθηγητών και πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ, σε 81 Γυμνάσια και Λύκεια απήργησε το 26,27% των εκπαιδευτικών ενώ υπό κατάληψη τελούσαν: Το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου, το 7ο και 5ο Γυμνάσιο, το  1ο και 2ο Ενιαίο λύκειο και το Μουσικό Σχολείο του Αγρινίου. Στο Μεσολόγγι καταλήψεις έγιναν στο 1ο και το 2ο Ενιαίο λύκειο.

Σήμερα Πέμπτη η απεργία για τα πρωινά σχολεία (73) κυμαίνεται κοντά στο 18%  σύμφωνα πάντα με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ενώ καταλήψεις γίνονται στα εξής σχολεία:

1ο και 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου, 1ο, 2ο  και 4ο Ενιαίο λύκειο Αγρίνιου, Μουσικό Σχολείο Αγρινίου,  στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο Αγρινίου, το 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου, το Γυμνάσιο της Νεάπολης και  το 1ο και 2ο Γυμνάσιο του Μεσολογγίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button