ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Συμπαράσταση του Ε.Σ. Αγρινίου στην απεργία της 18ης Φλεβάρη για το ασφαλιστικό

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου με απόφασή του δηλώνει αλληλέγγυο και συμπαρίσταται στους αγώνες των εργαζομένων της χώρας και σε κάθε διεκδίκησή τους.

H ανακοίνωση:

“Αλληλέγγυοι είμαστε κατά συνέπεια και στην αυριανή απεργία και κινητοποίησή τους που αιχμή του δόρατος έχει το ΄΄νέο΄΄ ασφαλιστικό έκτρωμα.

Το ΄΄ νέο ΄΄ αυτό ασφαλιστικό (΄΄Βρούτση΄΄) που έρχεται προς ψήφιση και στην ουσία είναι φτιαγμένο από τα ίδια παλιά υλικά του προηγούμενου ασφαλιστικού (΄΄Κατρούγκαλου΄΄) στην πραγματικότητα δεν πλήττει μόνο τους εργαζόμενους.

Αφορά κάθε κλάδο επαγγελματικής δραστηριότητας και χτυπά στην καρδιά και την πεμπτουσία της κοινωνικής ασφάλισης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου έχει τοποθετηθεί με προηγούμενη ανακοίνωσή του για τις προβλέψεις αλλά κυρίως και για τις συνέπειες του ΄΄ νέου ασφαλιστικού ΄΄ .

Σήμερα δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στον αυριανό αγώνα που έχουν εξαγγείλει οι αγωνιστικές δυνάμεις συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των εργαζομένων και καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν με κάθε δόκιμο τρόπο αυτόν τον αγώνα.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου θα παραστούν στην απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Δημοκρατίας την Τρίτη 18/2/2020 και καλούν και κάθε ακόμη συνάδελφο που θα μπορεί να είναι εκεί”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button