Ροή Ειδήσεων

Απέκτησε έδρα ο "Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων"

epi-mme-dimosiografoi
Σχεδόν δύο μήνες μετά την ίδρυσή του ο «Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων» απέκτησε έδρα. Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει τους συναδέλφους, αλλά κι όλους τους Αιτωλοακαρνάνες ότι το γραφείο του Συλλόγου βρίσκεται στην πλατεία Ομονοίας, στο Μέγαρο Τρικούπη, στην οδό Πατησίων 5 στον 8ο όροφο. Το γραφείο του συλλόγου σε πρώτη φάση θα είναι ανοιχτό κάθε Τετάρτη από τις 11 π.μ. έως τις 3 το απόγευμα, με στόχο το ωράριο να επεκταθεί. Το e-mail επικοινωνίας με το Σύλλογο είναι: aitoldimos@gmail.com.

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογός τονίζει πως είναι καθαρά πολιτιστικός και όχι συνδικαλιστικό σωματείο. Στον σύλλογό εγγράφονται μέλη με απόφαση του Δ.Σ., που κατάγονται από την Αιτωλοακαρνανία και εργάζονται ή είναι ιδιοκτήτες σε: Εφημερίδες (όχι απαραίτητα ημερήσιες), ενημερωτικές ιστοσελίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, γραφεία τύπου και περιοδικά, στην Ελλάδα και σε οιαδήποτε χώρα του κόσμου.

Σκοποί του συλλόγου είναι: * Η καλλιέργεια σχέσεων επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ αφ’ ενός των μελών του Συλλόγου και αφ ετέρου των Κρατικών Αρχών. * Η προώθηση των θεμάτων και προβλημάτων της κοινής πατρίδας των μελών, της Αιτωλοακαρνανίας, ώστε να γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό και να προωθούνται λύσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες. * Η διοργάνωση σεμιναρίων, συναντήσεων, πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων που αφορούν το νομό. * Η μέριμνα για κάθε είδους βοήθεια των συναδέλφων, των οικογενειών τους και γενικά των περιοχών του νομού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button