Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Απάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας στον Δ. Τραπεζιώτη

Τσιχριτζής: "Διαθέτουμε portal-μόνο δυο συνάδελφοι το έχουν αξιοποιήσει"

Στις προσπάθειες εσωστρέφειας του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας επικεντρώνει ο πρόεδρος του φορέα Παναγιώτης Τσιχριτζής, απαντώντας στην πρόταση του τ. δημάρχου Δημήτρη Τραπεζιώτη.

Ο κ. Τσιχριτζης μάλιστα επισημαίνει πως εδώ και χρόνια το Επιμελητήριο διαθέτει portal “υψηλού επίπεδου” με την δυνατότητα τα μέλη του Επιμελητηρίου να δημιουργήσουν e-shop, να προβάλλουν τη δραστηριότητα τους κλπ, όμως αυτήν την δυνατότητα την έχουν αξιοποιήσει μόλις… δύο.

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Τσιχριτζή:

“Αξιότιμε κύριε Τραπεζιώτη,

Αγαπητέ Δημήτρη,

Σας ευχαριστώ για την ανοιχτή επιστολή σας από 23.11.2020 στην οποία αναφέρεσθε σε μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Έβρου και προτείνετε να ακολουθήσουμε την ίδια πολιτική.

Για το λόγο αυτό επιθυμώ να σας πληροφορήσω τα παρακάτω:

1. Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, από το έτος 2008, διαθέτει ένα υψηλού επιπέδου portal στο οποίο ενδεικτικά είχαν και έχουν τη δυνατότητα οι συνάδελφοι επιχειρηματίες του νομού να δημιουργήσουν e-shop, να πραγματοποιούνται κρατήσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής κλπ.

2. Μετά από ευρεία δημοσιοποίηση της δημιουργίας του portal και των δυνατοτήτων του, κατά το διαρρεύσαν διάστημα μέχρι και σήμερα, μόνο δύο (2) συνάδελφοι από όλη την Αιτωλοακαρνανία εκμεταλλεύτηκαν τις δυνατότητές του.

3. Ήδη το Επιμελητήριό μας, προκειμένου να το αναβαθμίσει και να το εκσυγχρονίσει έχει ενταχθεί στο έργο «Ανάπτυξη ηλεκτρονικής υποδομής και ψηφιακών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας των επιχειρήσεων» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Ο διεθνής διαγωνισμός για την προμήθειά του ολοκληρώθηκε προ ολίγων ημερών.

4. Παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση των τελευταίων δέκα (10) ετών το Επιμελητήριό μας δεν παρέλειψε να συμμετάσχει σε εθνικές και διεθνείς εκθέσεις, στις οποίες οι επιχειρηματίες της περιοχής μπορούσαν να συμμετάσχουν και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.
Βεβαίως αυτό το τελευταίο σας είναι γνωστό από τη συμμετοχή της “ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ” σε έκθεση του εξωτερικού στο περίπτερο του Επιμελητηρίου.

Τέλος, πέραν των ανωτέρω, θα ήταν καλύτερο πριν προτείνετε να ενημερώνεστε διότι “κρούετε ανοικτές θύρες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button