ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Απάντηση στον πρόεδρο της Β’ ΕΛΜΕ: “Χρέος σας να μιλάτε ως συνδικαλιστής και όχι ως υποψήφιος”

Θέση στα όσα συνέβησαν χθες μετά τη συνάντηση του υποψηφίου δήμαρχου Στ. Καμμένου με το προεδρείο της Β’ ΕΛΜΕ, παίρνει η εκπαιδευτικός και υποψήφια με τον συνδυασμό κ. Χριστοφορούλα Λιάτσου.

Η κ. Λιάτσου, ήταν παρούσα στη συνάντηση και παραθέτει με ακρίβεια τα όσα, όπως λέει, διημείφθησαν μεταξύ του κ. Καμμένου και του προεδρείου της Β’ ΕΛΜΕ, σχετικά με τις ελλείψεις στα σχολικά κτίρια, την κατάσταση τους, τις ευθύνες του δήμου κλπ.

Να σημειωθεί πως χθες Δευτέρα ο πρόεδρος της Β’ ΕΛΜΕ και υποψήφιος με τον Γ. Παπαναστασίου κ. Κατσίφας, διέψευσε δελτίο τύπου της παράταξης του Σταύρου Καμμένου, στο οποίο γίνονταν αναφορά στο πρόσωπο του και συγκεκριμένα στο ότι υποστήριξε πως με ευθύνη της δημοτικής αρχής Αγρινίου, υπάρχουν προβλήματα σε σχολικά κτίρια.

Απευθυνόμενη στον κ. Κατσίφα, η γνωστή συνδικαλίστρια και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τον διαψεύδει, σημειώνοντας μεταξύ άλλων, πως είναι χρέος του να διεκδικέι και να ζητά τα αυτονόητα.


Αναλυτικά η δήλωση της κ. Λιάτσου:

“κ. Κατσιφα, παρά την προσωπική εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπο σας, οφείλω να θέσω σε δημόσια κρίση την απάντηση μου, σε όσα αναφέρονται στο άρθρο σας για αποκατάσταση της αλήθειας , εφόσον τα πρακτικά της συζήτησης κρατήθηκαν από δυο άτομα της παράταξης μας και υπάρχουν (ακριβώς για την σωστή και αδιάψευστη αποτύπωση των λεχθέντων) , ένα εκ των οποίων ήμουν και εγώ.

Η ακριβής αποτύπωση της φράσης σας ήταν «στο κτιριακό π.χ. 4ο ΕΠΑΛ , έχουμε διαμαρτυρηθεί και εμείς, για πλημμελή παρέμβαση της δημοτικής αρχής όσον αφορά τον φωτισμό, την φύλαξη ……, πρέπει να βρούμε ένα χώρο να μην είναι στεγασμένα μαζί π.χ. ΕΠΑΛ-ΓΕΛ…….. στο εσπερινό….. ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων…… αντισεισμικό έλεγχο που έχει να γίνει έλεγχος πάρα πολλά χρόνια, σε κτίρια, που μπορεί να έχουν χτισθεί εδώ και 40 χρόνια…(αντιγράφω ενδεικτικά).”

Δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω που βρίσκετε την παραποίηση των λεχθέντων .

Εξάλλου εκεί φαντάζομαι, ότι τοποθετηθήκατε ως πρόεδρος της Β’ ΕΛΜΕ, με χρέος να ζητάτε από τους αρμοδίους φορείς τα αυτονόητα, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης και εκφράζοντας το σύνολο του συνδικάτου σας και αυτό σας τιμά!!

Εκτός αν ο κ. Παπαναστασίου θέλει συνδικαλιστές, που θα ευλογούν τα γένια του , μη ανεχόμενος τις αλήθειες που οι πράξεις του ή μάλλον οι μη πράξεις του, δημιουργούν!! Όσον αφορά τις ημερομηνίες και την απορία σας, θα σας πω ότι η παράταξη μας ενδιάμεσα είχε παρουσίαση ψηφοδελτίου και φαντάζομαι μας αναγνωρίζετε το δικαίωμα να ελέγχουμε εμείς τις ανακοινώσεις μας!

Ως παράταξη καταλαβαίνουμε την ανακοίνωση σας αλλά για μας, τιμητική για το πρόσωπο σας ήταν η αναφορά μας ως προέδρου συνδικάτου, που διεκδικεί και όχι ως υποψηφίου του κ. Παπαναστασίου.

Όσο για μένα , επειδή επαναλαμβάνω προσωπικά σας εκτιμώ ,δεν θα απαντούσα αν εσείς με το έγγραφο σας αυτό, δεν αποκαλούσατε ευθέως εμένα προσωπικά και την παράταξη μου ψεύτες και συνωμότες.

Εξάλλου θα θεωρούσα αστείο (ως συνδικαλίστρια χρόνων και εγώ), να συνωμοτεί μια ολόκληρη εβδομάδα η παράταξη μου, για να βάλει στο στόμα ενός προέδρου συνδικάτου εκπ/κων το κτιριακό πρόβλημα των σχολείων της πόλης μας και την ευθύνη του αρμόδιου φορέα να δώσει λύσεις!! (το αυτονόητο δηλαδή!!!).

Πρόβλημα που είναι πασιφανές ιδίως στο χώρο των νηπιαγωγείων και πιστέψτε με επίτηδες θα το κάναμε μόνο αν θέλαμε να σας πριμοδοτήσουμε προσωπικά με ψήφους γονιών και μαθητών αυτής της πόλης!!

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας !! προσωπικά σας εύχομαι κάθε επιτυχία!”

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button