Αυτοδιοίκηση

Απάντηση Παπαναστασίου σε Τραπεζιώτη: "Ο κατήφορος του αδίστακτου πολιτικού τυχοδιωκτισμού οδηγεί σε λαϊκισμό άνευ προηγουμένου"

pol-dimotiko-symvoulio-29-9-2017 (1)
Για “κατήφορο του αδίστακτου πολιτικού τυχοδιωκτισμού που οδηγεί σε λαϊκισμό άνευ προηγουμένου” κάνει λόγο ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σε απάντησή του στον Δημήτρη Τραπεζιώτη, σε συνέχεια ανάρτησής του για προσφυγή στη δικαιοσύνη σχετικά με τον καθαρισμό των ρεμάτων από την Δημοτική Αρχή. Μάλιστα στην απάντησή του αναφέρει: “Κρίμα όμως για τον κ. Τραπεζιώτη γιατί οι χείμαρροι που έπνιξαν την πόλη μας, δεν χωρούν σε μπουκαλάκια με λασπόνερα, για να τα μεταφέρει στο δημοτικό συμβούλιο και να κάνει ένα ακόμη φτηνιάρικο σόου. Δυστυχώς δεν είναι ικανός να αρθρώσει σοβαρό πολιτικό λόγο».

Διαβάστε την απάντηση του Γ. Παπαναστασίου:

«Οι αιτιάσεις του κ. Τραπεζιώτη και της «παρέας» του κινούνται μεταξύ προφανούς αμηχανίας, πρωτοφανούς άγνοιας και ενδεικτικής υποκρισίας. Απαντήσεις για το θέμα των ακραίων καιρικών συνθηκών που έπληξαν την περιοχή , έλαβε συνολικά η αντιπολίτευση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με υπεύθυνο και τεκμηριωμένο τρόπο.
Δυστυχώς ο, δίχως όρια, κατήφορος του αδίστακτου πολιτικού τυχοδιωκτισμού του, τον οδηγεί σε λαϊκισμό άνευ προηγουμένου.
Θα τον συμβουλεύαμε να ανταποκριθεί στο ρόλο του και να παρακολουθεί με μεγαλύτερη προσοχή όσα συμβαίνουν στην αίθουσα του Δ.Σ.
Κρίμα όμως για τον κ. Τραπεζιώτη γιατί οι χείμαρροι που έπνιξαν την πόλη μας, δεν χωρούν σε μπουκαλάκια με λασπόνερα, για να τα μεταφέρει στο δημοτικό συμβούλιο και να κάνει ένα ακόμη φτηνιάρικο σόου. Δυστυχώς δεν είναι ικανός να αρθρώσει σοβαρό πολιτικό λόγο».

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close