Δυτική Ελλάδα

Απάντηση Νίκης Φούντα στον Γ. Τζωρτζόπουλο

po-founta-epitropi“Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του πρώην Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου  Γιώργου Τζωρτζόπουλου, που στηλιτεύει την συνάντηση που πραγματοποιήσαμε με το νυν Δ.Σ. του συλλόγου και μας κατηγορεί για πολιτικό θράσος!” αναφέρει ανακοίνωση – απάντηση του γραφείου της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ  , με αφορμή τη χθεσινή αιχμηρή δήλωση του πρώην προέδρου του Ε.Σ. Αγρινίου, για τη συναντηση που είχε η Διοίκηση του Ε.Σ.Α. με την βουλευτή.

 Στην απάντηση της βουλευτή επισημαίνεται ακόμη:

“Ο κ. Τζωρτζόπουλος προφανώς δεν είναι της άποψης πως τα προβλήματα λύνονται με διάλογο και συνεχή έλεγχο προς κάθε είδους εξουσία, αλλά ταυτόχρονα είναι της άποψης πως ο ίδιος μπορεί να συνδιαλέγεται με τα ΜΜΕ υποδεικνύοντας, κατηγορώντας και καταθέτοντας γνώμη για μια συνάντηση που δεν ξέρει τί ειπώθηκε, τί διακυβεύτηκε, όντας απών!

Φαίνεται ότι ο κ. Τζωρτζόπουλος -ακόμη και μη έχοντας κανέναν πλέον  θεσμικό ρόλο- δεν μας αναγνωρίζει καν το δικαίωμα να γνωστοποιήσουμε στον Εμπορικό Σύλλογο τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της ΔΗΜ.ΑΡ. για ουσιαστική ενίσχυση του επιχειρηματικού κόσμου που σκοπίμως η Κυβέρνηση αποφάσισε να μην φέρει προς συζήτηση στο Κοινοβούλιο, να διορθώσουμε λάθη, να συνεχίσουμε να παλεύουμε ίσως για όσα δεν εισακουστήκαμε.

Φαίνεται ότι ο κ. Τζωρτζόπουλος δεν γνωρίζει τις μάχες που έδωσε -μπορεί πολλές να τις έχασε, αλλά τις έδωσε- η Δημοκρατική Αριστερά και η Κοινοβουλευτική της Ομάδα, επί αλλά και κατόπιν Συγκυβέρνησης, ώστε να αποτραπούν δυσμενέστατοι όροι για τις επιχειρήσεις και τον εμπορικό κόσμο.

Αποδίδουμε λοιπόν την ανακοίνωσή του σε άγνοια και όχι σε μικροπολιτική σκοπιμότητα.

Αλλιώς, πράγματι, η ανακοίνωσή του διέπεται από απίστευτο «θράσος».”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button